in

HOROSKOPSKI ZNAK TI OTKRIVA ZAŠTO SI STROGA PREMA SAMOJ SEBI

Jarac

Stroga si prema sebi, jer se užasavaš neuspeha. Tvoj ukus je vrhunski, tvoja organizacija takođe, tvoje sposobnosti da dostigneš svoje ciljeve ne smeju da se dovode u pitanje. Čini ti se da ako malo popustiš, ako se malo opustiš i ne držiš u svakom trenutku sve pod kontrolom – sve će se raspasti i ti nećeš ostvariti svoje zamisli i planove.

Vodolija

Ti si stroga prema sebi zbog toga što često osećaš da se uopšte ne uklapaš ni sa kim u svojoj blizini. Ti si pametnica velikog srca, tvoja empatija nije rezervisana samo za one koji su ti bliski, ti bi htela da utešiš ceo svet i teško da u tome imaš istomišljenike. Ponekad ti se čini da moraš mnogo da se naprežeš da odglumiš „normalnu“ osobu i pitaš se zašto je tako teško uklopiti se.

Ribe

Stroga si prema sebi jer stalno moraš da krčiš i trasiraš svoj put napred. Ti ne ideš ugaženim stazama komfora i tvoj život se odvija na granici zone komfora sa koje često zađeš u neistražene „džungle“ međuljudskih odnosa i rizičnih poduhvata. Često zameraš sebi što ne ideš ukorak sa ostatkom sveta, nego uvek moraš da prednjačiš, kao istraživač u pionirskim poduhvatima.

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI ĆE VAS PREVESTI ŽEDNE PREKO VODE

NAJGORA ISTINA O NJEMU: BLIZANAC PLJUJE PO ONOME ŠTO JE JUČE VOLIO, RIBE ĆE VAM OKRENUTI LEĐA