in

HOROSKOP TAME: OVAJ ZNAK SANJA O TOME DA SE BOGATO UDA A OVAJ GAZI PREKO MRTVIH

Svaki horoskopski znak, osim neupitnih kvaliteta, poznat je i po svojim negativnim karakteristikama. Sigurno ste čuli za Vaginu taštinu, Bikov hedonizam ili Ribinu ljubav prema piću. Doznajte koje su tamne strane vašeg horoskopskog znaka u ovom tekstu…

OVAN

Agresivni manipulator koji plače i cmizdri kad sve nije po njegovom. Nestrpljiv je i netaktičan, a od svega čega se prihvati brzo odustane. Glasni su i naporni, prave galamdžije koje mnogo govore, a ništa ne kažu. Muškarci su opsjednuti seksom, no zavođenje im nije jača strana.

Najradije bi se vratili u prošlost, kad su odabranu ženu mogli lupiti toljagom po glavi, prebaciti je preko ramena i odvesti u svoju pećinu. Ovnice traže uzbudljivog alfa mužjaka za partnera, no nekako uvijek nabasaju na papučara koji u strahu od njezinih ispada bijesa zna reći samo “da draga”.

BIK

Dosadni i lijeni paraziti koji znaju samo jesti i piti, a život im se vrti oko doručka, ručka, večere i svih drugih međuobroka. Nemoguće je izvući ih iz kuće, budući da su im pražnjenje frižidera i izležavanje pred televizorom jedini hobi kojeg imaju.

Ne vole promjene i tvrdoglavo ustraju u svojim stajalištima, čak i ako je svima oko njih jasno da su u krivu. Lijeni su i tromi, no ako im se iko usudi to prigovoriti, dignut će nos do neba i zahladiti odnose.

Bik voli trošiti novac na sebe i na ukusnu hranu koju će sam smazati, no nemojte očekivati da ćete u njegovoj kući biti dobro ugošćeni. Ovo je tvrdokorni škrtac koji za sebe čuva fine specijalitete i kvalitetna pića, a vi ćete biti ponuđeni vodom ili, ako ste im posebno dragi, cedevitom.

BLIZANCI

Naporni brbljavci koji ne bi mogli zašutjeti čak ni da im život o tome ovisi. Dosadni su i zamaraju pričama koje nemaju ni početka ni kraja, a sami sebe vide kao vrhunskog zabavljača koji bi se trebao baviti šoubiznisom.

Rođeni su za telemarketing, prodavanje enciklopedija i nuđenje telekomunikacijskih usluga ispred Konzuma, odnosno za sve poslove koji uključuju maltretiranje ljudi. Dobro se snalaze i u politici, budući da su besramni ljudi koji nemaju nimalo morala.

Kao prijatelj su noćna mora, jer se na njih ne možete osloniti. Ako im niste zanimljivi, pronaći će novog najboljeg frenda, koji će imati strpljenja za njihove beskrajne priče i tračeve, sve dok ne shvati da je to jedino o čemu površni Blizanac zna razgovarati.

UNIŠTIĆE TE POTPUNO AKO MU DOPUSTIŠ A AKO TI RASKINEŠ PRVA, PAMTIĆEŠ GA ČITAV ŽIVOT

PUKNITE OD MUKE ALI SAMO PRIPADNICE OVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA SU NAJLJEPŠE