in

HOROSKOP TAME: OVAJ ZNAK SANJA O TOME DA SE BOGATO UDA A OVAJ GAZI PREKO MRTVIH

ŠKORPION

Zli manipulator koji svijet promatra s negativne strane i svima oko sebe kvari raspoloženje. Iznimno je inteligentan, no tu svoju pamet koristi da bi nekoga uništio ili se osvetio za nanijete boli. Treba napomenuti da se Škorpionu bol može nanijeti ako ga samo krivo pogledate, a ako mu napravite nešto uistinu ponižavajuće, uložit će svu energiju u planiranje osvete.

Ljubomorni su i posesivni pa redovito uhode ljubavnog partnera, provjeravaju mu mobitel i čitaju poruke na Facebooku, a ako je ovaj samo razmijenio riječ s osobom suprotnog spola, crno mu se piše. Škorpioni su toliko opsjednuti seksom da se među njima često nađe pravih seksualnih manijaka.

Oni koji vas ne pokušavaju odvući u krevet, udavit će vas pričama o smrti, duhovima, prošlom životu i ostalim stvarima koje mračnom Škorpionu predstavljaju vječiti izvor inspiracije.

STRIJELAC

Bonvivan koji živi od danas do sutra, uglavnom na grbači drugih. Lijen je, no voli lagodan život, stoga se često prilijepi sposobnijima i bogatijima od sebe koji mu osiguravaju sredstva za život.

U ovom znaku često su rođeni life coachovi, šaptači psima, mačkama i hrčcima, kao i razne vračare i gatare, budući da im ti poslovi omogućavaju da obmanjuju okolinu, mnogo pričaju i dođu do novca bez imalo napora.

Vrlo su brbljavi i naporni, a često imaju čudan, djetinjast smisao za humor kojeg nitko osim njih ne razumije. Za sebe vole kazati da su filozofi s dušom pjesnika, no ustvari su neradnici i zgubidani kojima je draže maltretirati ljude filozofiranjem o”dubokim” temama, nego se primiti posla.

JARAC

Tvrdokorna škrtica koja bi radije dala bubreg nego nekome posudila paru, stoga mu se nemojte obraćati ako vam treba pozajmica. Njegov glavni cilj u životu je proći što bolje sa šta manje novca, pa se tako često hrani kod prijatelja ili rodbine, nosi poklonjenu odjeću i time se hvali.

To što ga drugi žale uopće ga ne dira, jer on je možda u dronjcima, no u banci ima zlatne poluge i ušteđevinu o kojoj drugi mogu sanjati. Osim šta je škrt, Jarac je i pravi ljudomrzac koji sve oko sebe smatra glupima i dosadnima.

Pesimističan, ciničan i podrugljiv, svima kvari raspoloženje, pa ga s vremenom podnose samo oni koji se potajno nadaju da će im nakon smrti ostaviti koju paru, šta se nikad ne događa jer Jarac svoj novac i obveznice nosi sa sobom u grob.

VODOLIJA

Lažni humanist i altruist kojem je životni san osnovati sektu kojoj će upravo on biti vođa. Na taj način moći će će raditi ono šta najviše voli – zarađivati masne pare na naivnim slabićima, a dodatna povlastica mu je što će kao vođa kulta moći voditi ljubav sa svim zgodnim pripadnicama nježnijeg spola.

Osim što djeluje kao lažni prorok i samoprozvani karizmatik, ovaj zgubidan često sanja o tome da postane apstraktni slikar, kipar ili performer, koji će moći izložiti neke od svojih tjelesnih izlučevina i nazvati ih umjetnošću.

Vodolije se ponose svojom plemenitošću, no u osnovi su sebična bića koja pomažu drugima samo ako od toga imaju koristi.

RIBE

Luzer i zgubidan koji živi u lažnom uvjerenju da je pjesnik i romantičar. Istina je da je najobičniji neradnik kojemu je draže pisati pjesme i čitati poeziju s čašicom u ruci, nego se primiti posla i napraviti nešta korisno za sebe i svoju obitelj.

Dan bez alkohola za njega je izgubljen, a često pod utjecajem pića radi gluposti koje bi, ruku na srce, napravio i u trijeznom stanju. Budući da ne zna raspoznati stvarnost od mašte, često se zaljubi u nekoga čiju je sliku vidio na Facebooku te s njim održava vezu, mada druga strana toga nije ni svjesna.

Mnogi koji uhode, šalju prijeteća pisma ili na bilo koji drugi način maltretiraju nedužnu okolinu rođeni su upravo u ovom znaku, stoga imajte na umu da ako vas netko opsjeda, šalje vam prijeteće poruke i suzama ili krvlju napisane ljubavne pjesme, nabasali ste na ribu.

UNIŠTIĆE TE POTPUNO AKO MU DOPUSTIŠ A AKO TI RASKINEŠ PRVA, PAMTIĆEŠ GA ČITAV ŽIVOT

PUKNITE OD MUKE ALI SAMO PRIPADNICE OVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA SU NAJLJEPŠE