in

HOROSKOP TI OTKRIVA KAKO ĆEŠ OTKRITI DA LI JE BAŠ ON LJUBAV TVOG ŽIVOTA

Jarac

Znate da ste pronašli „onu pravu osobu“ kad više ne osjećate kao da morate objašnjavati sebe i svoje ponašanje, jer vas ta osoba jednostavno razumije.

Umjesto da se bavite arbitrarnim pravilima i smiješnim igrama koje mrzite kada se radi o ljubavi, vi ste s nekim tko je na vašoj valnoj duljini, s nekim tko je direktan, tko izvlači iz vas optimizam i tko razumije i cijeni suptilan i duhovit dio vas koji većina ljudi propušta.

Vodenjak

Znate da ste našli „onu pravu osobu“ kad nestane vaša potreba da budete distancirani, jer ste toliko fascinirani i privučeni  s tom osobom.

Obično zadržavate distancu kad se radi o upoznavanju i novim vezama, jer se na taj način osjećate najugodnije, te zadržavate kontrolu,  ali ta osoba uzrokuje da se ponašate na način na koji nikad prije niste – otvoreniji ste, ranjiviji, jer razgovori koje imate s tom osobom i energiju koju dijelite s njom, čine da se osjećate ugodno i da budete onakvi kakvi stvarno jeste.  To je vrsta ugode koju niste osjećali u dugo vremena.

Riba

Znate da ste pronašli „onu pravu osobu“ kad upoznate nekoga tko vas potiče da budete aktivniji, radosniji i življi, kao nikad prije u životu. Uvijek ste imali veliku maštu i mnogo ideja o tome gdje ste željeli ići, ali sve do ove točke, niste se osjećali dovoljno sigurno i podržavano da se usudite te snove pretočiti u stvarnost.

Ali s ovom osobom osjećate se kao da ste konačno pronašli nekoga tko vas ohrabruje, drži korak s vama i omogućuje vam da slijedite svoje snove. Konačno se osjećate kao da ste pronašli nekoga tko smatra da ste ništa drugo nego potencijal, da ste snažni i sposobni

Kad se pojavi osoba koja vam pomaže da izađete iz tih okvira, koja vidi sve vaše prednosti i koja vas čini sretnim, znate da ste pronašli „onu pravu osobu“.

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. OKTOBAR 2019: POKAŽITE VOLJENOJ OSOBI DA DOBRA VOLJA ILI EMOTIVNA PAŽNJA ZNAČE MNOGO VIŠE OD RAZLIČITIH IMPRESIJA SKUPIM POKLONIMA

DA! SAMO VODOLIJE SU ORIGINALNE I SLOBODNE: OTKRIVAMO 10 NAJBOLJIH OSOBINA VODOLIJE