in

HOROSKOP TI OTKRIVA NAKON KOLIKO LJUBAVNE VEZE ON ZAISTA POSTAJE TVOJ MUŠKARAC I POLUDI ZA TOBOM

Pročitajte kakav je svaki od horoskopskih znakova u ljubavnoj vezi.

Ovan

Strastveni Ovan uvijek ide na sve ili ništa i nikad s ne zadovoljava polovičnim rješenjima. Otvoren i direktan, ne srami se preuzeti inicijativu i pristupiti osobi koja mu se svidi. Često iskusi ljubav na prvi pogled, a njegovu pažnju obično privuku atraktivne i privlačne osobe koje drže do svog izgleda, a istovremeno znaju zauzeti stav. U mladosti su divlji i buntovni i često imaju mnoga se*sualna iskustva, no kako su stariji, u njima je sve jača želja za smirivanjem i zasnivanjem obitelji.

Ovnovi traže pouzdanog i strpljivog partnera koji će se znati nositi s njihovim nekontroliranim reakcijama, te ih neće pokušavati promijeniti. Ovnovi su lovci u duši, pa će i oni koji su u braku rado upuštati u flert.

Kad se zaljube, drugu stranu obasipaju pažnjom i komplimentima i stalno žele biti u njezinom društvu. Se*s im je iznimno bitan faktor u vezi, pa ako nema tjelesne privlačnosti, zadovoljstvo će potražiti na drugom mjestu. Velikodušni su i dobra srca, pa im ništa neće biti teško napraviti za ljude do kojih im je stalo.

Bik

Kao pravi štićenici Venere, planeta ljubavi, pripadnici ovog znaka su iznimno senzualni i puteni. Bikovi nisu koketi poput Vaga, kojima također vlada Venera, no iznimno su privlačni suprotnom spolu pa oko sebe uvijek imaju pokojeg udvarača.

U mladosti su skloni lutanju, pogotovo muškarci, koji su uvijek okruženi ženama, no što su stariji, sve više se žele skrasiti i zasnovati obitelj.

Ovo su stabilni, racionalni i tradicionalni ljudi koji će u braku i djeci pronaći smisao života. Kad se zaljube, ne pokazuju to na sva zvona i treba im mnogo vremena da uopće išta poduzmu, stoga je dobro ako je druga strana malo odvažnija od njih.

Ako vam se Bik udvara, budite uvjereni da ima ozbiljne namjere i da su njegovi osjećaji iskreni. Kao partneri su odani, vjerni i pouzdani, no nekad znaju izluđivati tvrdoglavošću, inzistiranjem na svojim uvjerenjima i nespremnošću na promjene.

Blizanci

Blizanci su zaljubljive i šarmantne osobe koje uživaju u flertu, kojeg se ne odriču čak i kad su u vezi. Partner im često zamjera upravo tu sklonost ka očijukanju, no trebao bi shvatiti da Blizanci samo traže zabavu i uzbuđenje, i vjerojatno nikad neće poduzeti ništa konkretno.

Blizanci vole početni osjećaj zaljubljenosti, a razdoblje kad veza uđe u rutinu manje im je zanimljivo.

Ipak, ukoliko pronađe osobu koja će im biti dovoljno zanimljiva na intelektualnom nivou, i koja će im osim ljubavnika biti i najbolji prijatelj, Blizanci postaju odani i lojalni partneri koji nikad neće svjesno napraviti nešto čime bi ugrozili vezu.

Često im se zamjera površnost i neodgovornost, stoga im odgovara liberalan i tolerantan partner koji ih neće stalno nadgledati i provjeravati, i s kojim će moći voditi uzbudljiv i aktivan društveni život.

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. DECEMBAR 2019: OVO JE DAN ZA PREDAH, ODMORITE TIJELO I DUH

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. DECEMBAR 2019: DAN ZA DRUŽENJA I OPUŠTANJE, ŠIRITE LJUBAV