in

HOROSKOP ZA OSTAVLJENJE ŽENE: OVAN GA PRECRTA ZA SVA VREMENA, RAK PLAČE DO IZNEMOGLOSTI

VAGA

Kad shvati da je njenoj vezi došao kraj, prvo što će Vaga pomisliti je pitanje da li je moguće da ništa nije videla što bi joj ukazalo na raskid. Sebi će prirediti nedelje i nedelje mučnih preispitivanja da li bi do raskida uopšte došlo da se ponašala malo drugačije. Opsedaće bivšeg ne bi li joj bar malo razjasnio da li je to konačno i zbog čega je to učinio, obećavaće mu da će se promeniti i potruditi da im ovog puta uspe.Kada on jedva uspe da je otkači,

Vaga neće moći da podnese ceo muški rod i ko god da joj se nađe u blizini, pokušaće da mu napakosti samo zato što je muško. Ta razočaranost i bol koji nosi u sebi obeležiće je na duži period, sve dok se ponovo ne pojavi neko ko je iole vredan njene pažnje. Jer, ne zaboravite, Vaga je veliki romantik i ona ne prestaje da veruje da prava ljubav ipak postoji.

ŠKORPIJA

Ona ne podnosi činjenicu da bude ostavljena i istog časa kad joj partner saopšti svoju odluku počinje da plete mrežu sitnih pakosti kako da mu naudi. Ne radi se tu o fizičkom povređivanju, nego o svakodnevnim smicalicama kako bi mu bar malo zagorčala život. Kada je taj prvi nalet besa popusti i shvati da je ipak gotovo, počinje da biva mazohista i odaje se mnogim porocima u nadi da će joj pomoći da bar malo ublažili bol koju oseća.

Treba će joj puno vremena da svoje poljuljano samopouzdanje vrati u normalu. U tome će joj bar malo pomoći usputne veze, bazirane na seksu, ali ipak će trebati malo više vremena da odluči da se opet nekome zaista posveti.

STRELAC

Žena Strelac će biti u prvo vreme veoma povređena i ljuta zo što je partner rešio da ode. U prvi mah pokušaće da mu dočara koliko gubi svojom odlukom, ali kad joj to ne upali pokušaće da se pomiri sa situacijom. Zapravo, i sebe i sve oko sebe će ubeđivati kako je to najbolja stvar koja joj se desila, jer zaista nisu jedno za drugo i kako sada ima sve vreme ovog sveta da se posveti nadogradnji svoje ličnosti.

Svoju samoću pokušaće da kompenzuje gomilom posla koji će sama sebi izmišljati, kretaće se u proverenom krugu ljudi jer joj bučna mesta ispunjena strancima nikako neće odgovarati. Strelac je u stanju da živi polumonaškim životom sve dok se ne pojavi osoba koja vraća veru u zajedništvo.

NJEGA JEDNOSTAVNO SVI ŽELE: HOROSKOPSKI ZNAK KOJI JE NEMOGUĆE OSVOJITI

3 NAJPODLIJA ŽENSKA ZNAKA ZODIJAKA