in

I ZA OVE SITUACIJE HOROSKOP IMA REŠENJE: KAKO DA OTERAŠ DEČKA ZA 7 DANA

Upustile ste se u vezu za koju ste se vrlo brzo predomislile da bi trebalo da bude vaš izbor. Sada nemate srca da mu kažete da je kraj. U ovoj situaciji možete da uradite nešto što će ga provereno nervirati, pa ode i sam. Evo kako vas savetuju zvezde.

Ovan

Budite ljubomorni i posesivni i nastojite da češće pribegavate emocionalnim ucenama. A ako pokušate da napravite papučara od njega, Ovan neće mrzeti ništa više od žene koja ga ne ceni kao muškarca. Ukoliko nekim čudom i dalje ostane uz vas, pobrinite se da vas ulovi u nekoj laži ili mu na drugi način dajte do znanja da uživate u tračevima, podmetanjima i raznim igricama, što će biti jasan znak da vas ne želi u životu.

Bik

Bika ćete se najlakše rešiti ako počnete da ga terate da se bavi sportom i vežbanjem. Preuredite svoj stan u teretanu i kupite dve identične trenerke. Najavite mu da ste odlučili da pređete na makrobiotiku i da ćete odsad kuvati isključivo povrće i semenke.

Blizanci

Muškarca Blizanca ćete se najlakše rešiti ukoliko prestanete da izlazite iz kuće, postanete ćutljivi i dosadni. Nemojte s njim ulaziti u nikakve razgovore i ignorišite svaki njegov pokušaj da s vama započne konverzaciju.

Rak

Ovog se muškarca nećete lako rešiti. Kad jednom uđe u ljubavnu vezu, spreman je da podnosi brojne žrtve kako bi ona uspela. Kako biste se njega rešili, morate biti strpljivi i uporni. Počnite da čitate feminističke knjige, zapalite demonstrativno svoj grudnjak i objavite mu da nikada ne želite da se udate i imate decu. Ako slučajno pomisli da je to tek jedna od vaših bubica, zaigrajte na kartu njegove majke. Nijedan Rak vam neće oprostiti ako se usudite da kažete bilo šta protiv najvažnije žene u njegovom životu.

Lav

Sujetnog Lava možete se rešiti ukoliko prestanete da ga poštujete i cenite. Nemojte mu deliti komplimente, a svaki put kad uradi nešto lepo, pronađite mu zamerku. Ako i dalje ostane uz vas, prestanite da vodite računa o izgledu. Po stanu se šetajte u kućnoj haljini, s uvijačima za kosu, a vrhunac će biti ako izađete s njegovim društvom u šuškavoj trenerci, s kosom skupljenom u rep, bez trunke šminke.

Devica

Ove ćete se cepidlake najlakše rešiti ako prestanete da vodite računa o sebi i svom zdravlju. Jedite sendviče s majonezom i pijte mnogo piva. Pobacajte svo povrće i voće, a kućni bicikl počnite da koristite kao vešalicu. Strpljiva Devica neće biti zadovoljna, ali ostaće uz vas jer će misliti da prolazite kroz fazu.

Vaga

Vrlo jednostavno, prestanite voditi računa o svom izgledu. Nemojte se depilirati, prestanite neko vreme da čupate obrve, a po stanu se krećite isključivo u širokoj majici koja skriva svaki dokaz ženstvenosti. Ako vas slučajno toliko voli da je spreman da toleriše vaš zapušteni izgled, zahtevajte od njega da bude prodoran, odlučan i da se prestane da se udvara ženama – svaka će Vaga nakon ovoga sreću ipak potražiti na drugom mestu.

Škorpija

Ovog ćete se muškarca najlakše rešiti ako prestanete da budete zainteresovani za seks. Izvlačite se na glavobolju ili one dane mesecu, a u krevetu redovno spavajte u muškoj pidžami. Nosite staromodni donji veš i ni na koji način nemojte dozvoliti da mu budete poželjni. Svaka prava Škorpija pobeći će glavom bez obzira iz veze koja mu ne pruža fizički užitak. Osim toga, Škorpija će poludeti ako budete očijukali sa svakim muškarcem, posebno u njegovom društvu. Ako vas uz to uhvati u laži, ne brinite, već je na putu da vas ostavi.

Strelac

Ovog ćete se filozofa najlakše rešiti priređivanjem ljubomornih scena. Slobodoljubivi Strelac ne voli da iko i išta guši njegovu slobodu, stoga će ga vaša posesivnost zasigurno udaljiti od vas. Ipak, ovo su vrlo tolerantna stvorenja, stoga ćete možda morati da uložite malo više truda kako biste ga oterali od sebe. Na njegova duboka filozofska razmišljanja ostanite skeptični, odbacite ikakvu mogućnost da se duhovno uzdižete i proglasite se ateistom. Zabijte se u kuću i izbegavajte bilo kakve telesne aktivnosti. Strelcu ćete vrlo brzo dosaditi pa će se pitati što je uopšte video u vama.

Jarac

Naterajte ga da vam priča o svojim osećajima. Zahtevajte od njega da vam stalno govori koliko vas voli, i pritom mu što više tepajte i umiljavajte se. Budite plačljivi, histerični i ćudljivi, jer Jarac ne podnosi ljude koji ne znaju da kontrolišu svoja osećanja. Ako vam nekako progleda kroz prste emocionalnu nestabilnost, uvek ga možete dokrajčiti ekstravagantnim trošenjem novca. Nakupujte gomilu nepotrebnih i kičastih stvari, prekoračite minus na računu i pretvorite njegov dom u oltar kiča.

Vodolija

Nijedan horoskopski znak ne ceni toliko svoju ličnu slobodu (čitaj: pravo da radi što god poželi bez brige hoće li time ikoga povrediti) kao Vodolija. Ovog liberalnog muškarca oteraćete od sebe ukoliko ga počnete gušiti ljubomorom i posesivnošću, ili ga stalno zivkate i ispitujete gde je i s kim je. Ako Vodolija oseti da želite da ga vežete, pobeći će od vas glavom bez obzira. Ako ovo ne upali, imate i drugu opciju. Ponašajte s prema njemu kao da je dosadan i prosečan, a sve njegove originalne ideje proglasite plagijatima.

Ribe

Nežnu Ribu nećete tako lako oterati od sebe. Ovo je poslednji romantik koji veruje u pravu ljubav, stoga je spremna na velike žrtve u njeno ime pa će ćutke trpeti sve vaše bubice. Reč je o muškarcu koji je spreman čak i da pređe preko prevare, stoga ćete morati da uložite više truda. Ipak, čak i požrtvovana Riba ima neku granicu, a ono što vam nikad neće oprostiti jesu agresivnost i zlostavljanje slabijih i nemoćnih.

ŠTA KADA OSTANEŠ POTPUNO SAMA: OVAN KREĆE STARIM PUTEM A BLIZANAC NE ZNA ŠTA BI SA SOBOM

SVI SU ZALJUBLJENI U NOVE MODELE: SAMSUNG PREDSTAVIO GALAXY S9 I S9+ U BOSNI I HERCEGOVINI