in

IDEALANE VJEŽBE ZA HOROSKOPSKE ZNAKE: BLIZANCIMA SVE BRZO DOSADI, A LAVOVI VOLE PAŽNJU

Uvek je dobro menjati vrstu vežbi i isprobavati nove stvari – ali, sigurno postoji i neki oblik vežbanja koji savršeno odgovara baš tvojoj osobnosti. Otkrili smo kako pronaći najbolji mogući trening za sebe – ma naravno, pa sve je zapisano u zvezdama. Tvoj horoskopski znak otkriva puno toga o nekome, pa ni ne čudi što su astrolozi i numerolozi napravili spisak idealnih vežbi za svaki horoskopski znak.

Ovan


Neustrašivim avanturistima takmičarskog duha treba trening koji će u njima da zadovolji onu agresivnu stranu. Zato su, na primer, But kamp (BootCamp) i Kros fit (CrossFit) idealni za tebe. Tamo ćeš se moći dobro da se oznojiš i psihički i fizički izduvaš. Ovnovima takođe prijaju i borilačke veštine.

Bik


Ovi zemljani znakovi pre svega veruju u miran i staložen pristup dolasku do željenih rezultata. Takođe, ovaj znak je poznat po izdržljivosti kao ni jedan drugi. Bikovima astrolozi predlažu treninge koji se baziraju na baletnim pokretima, a ideja je tokom vežbanja svaki mišić posebno dovede do tačke izdržljivosti.

Blizanci


Blizancima jako brzo dosadi sve što rade, prema tome treba im dobar način da razbiju monotoniju. Svaki novi trening za koji čuju on je idealan za njih. Ples na svili, nova borilačka veština, podvodna vožnja bicikla, trening na trambolini – što god ti padne na pamet samo da te zabavi.

Rak


Mirni rakovi svakako najviše preferiraju treninge na zatvorenom. Ovaj znak najčešće bira kućne YouTube treninge, tako da u udobnosti svog doma mogu odraditi sve što treba.

Lav


Vatrene Lavice vole da budu u centru pažnje prema tome grupno vežbanje je kao stvoreno za njih. Takođe, za Lavove su dobre i škole trčanja zbog kojih će se hteti dodatno da se takmiče u grupi i postanu “alfa trkačica”.

Devica


Organizovanim i disciplinovanim Devicama treba dobro vođeni trening, poput vožnje bicikla ili pilatesa, na kojem će u što kraće vreme da urade što je više moguće vežbi.

Vaga


Ako je jedna stvar specifična za Vagu, onda je to – ravnoteža. Naravno da ovaj znak uvek (pa i dok trenira) želi da radi na svom balansu. Vagama je pilates idealan trening zato.

Škorpija


Najintenzivniji znak zodijaka svakako treba jednako intenzivan trening. Jedino logično za Škorpije je – boks. Najbolji način da izbace svoju agresiju i usresrede je na pozitivan ishod. Takođe, svoju oduševljava ih i ples na šipci.

Strelac


Strelci su poznati kao najbolji sportisti u zodijaku prema tome sve čega se dotaknu ide im od ruke. Bez obzira na stepen na kojem se nalaze, Strelci se uvek teraju na više i bolje – zbog čega je vežbanje s personalnim trenerom pravi izazov za njih. Takođe, zabaviće ih i sve aktivnosti na otvorenom poput skijanja, planinarenja i vožnje bicikla.

Jarac


Imamo jednu reč za tebe – HIIT. Jarčevi žele intenzivan trening koji će im ubrzati rad srca i utegnuti mišiće kao nikad. Njihova čelična volja i fokusiranost na cilj najbolje će se uklopiti sa jednim HIIT treningom, odnosno treningom visokog intenziteta.

Vodolija

Vodolije vole stalno da budu okruženje ljudima, pa su časovi plesa ili kardio treninzi idealni za njih. Neće im dosaditi jer se koreografija i tempo stalno menjaju, a rezultata definitivno neće nedostajati.

Ribe

Iako bi za ovaj vodeni znak bilo možda logično da se bavi treningom u vodi, joga će ih preokupirati mentalno i fizički te će ojačati njihov duh i telo. U kombinaciji s meditacijom smiriće svoju anksioznost i postići zen stanje koje je senzualnim i osetljivim Ribama toliko potrebno.

KO JE NAJVEĆI NEPRIJATELJ TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI SE LAKO ZALJUBE I ZAVRŠE SA BOLNIM RASKIDOM