in

ILI GA VOLIŠ ILI GA MRZIŠ: HOROSKOPSKI ZNAK KOJI UVJEK ZNA VIŠE O TEBI, NEGO TI O NJEMU

Toliko misterija okružuje njihovu samu osobnost, zbog čega ih se često krivo tumači. Oni imaju prekrasan intenzitet, šta objašnjava zašta ih u jednom trenutku volimo, a u sljedećem ih možemo mrziti.

Postoje mnoge stvari koje treba znati o njemu , pogotovo ako ste u vezi s njim. Ovdje su neke od njihovih posebnih osobina.

On je – Škorpion.

10. Oni vole duboko

Kada su zaljubljeni, to je sa žestokim intenzitetom. No, prvo moraju otpustiti svoj gotovo neprobojni stav. Oni vrlo pažljivo odabiru kome će dati svoje srce. Najveći strah im je da će biti izdani jednom kada otvore svoje srce.

To je razlog zašta oni stalno testiraju svoje partnere, Škorpion želi biti siguran da ga je njegov partner dostojan. Kada izabere voljenu osobu, to je ozbiljna odluka, on planira ostati s partnerom i voljeti ga sve dok ih smrt ne rastavi.

9. Puni su intenziteta

Škorpion uživa u druženju, ali ne voli površne razgovore. Kada upozna neku osobu na zabavi on može biti i introvertiran i ekstrovertiran, ovisno o temi razgovora koja privlači njegov interes. Kada se osjeća dobro, angažiran je i raspoložen, pokazuje svoj sjajan smisao za humor, a može biti i sam život zabave.

Kada se u potpunosti bavi s nekim, voli doći ravno do srži razgovora i govoriti o dubokim i smislenim temama. Oni ne gube vrijeme na čavrljanje ili naklapanje. Ne pitajte Škorpiona šta misli o nečemu osim ako niste spremni za vrlo direktan, a ponekad i netaktičan odgovor.

8. Zabavni su

Škorpioni imaju oštar smisao za humor, koji može biti nekima uvredljiv, ali smiješan drugima. Ako ste osjetljivi, to vas može šokirati ili povrijediti vaše osjećaje.

Njihova inteligencija i stil humora daje mogućnost da vidite ironiju u bilo kojoj temi o kojoj ste raspravljali. Oni mogu uzdrmati svako okupljanje sa svojim šokantnim komentarima.

7. Nevjerojatno su snalažljivi i nikad ne odustaju

Ne postoji znak u zodijaku koji je snalažljiviji od Škorpiona. Oni su uporni i prihvatit će svaki izazov, nikada ne odustajući sve dok ne postignu svoj cilj.

Za njih odustajanje nije opcija, posebno ako su u romantičnoj potjeri.

6. Možete im mirno povjeriti svoje tajne

Po prirodi, Škorpioni su vrlo tajnoviti ljudi, nikada u potpunosti ne otkrivaju svoje najdublje i najmračnije tajne. Odani su i pouzdani. Oni ne cijene znatiželjne osobe koje pokušavaju kopati po njihovom životu.

Ipak, imaju zadivljujuće istražiteljske sposobnosti. Dakle, ako čuvate tajne, oni će ih saznati. Taj dar čini ih odličnim istraživačima, detektivima i špijunima.

HOROSKOP KAŽE: ŽENE ŠKORPIJE SU PRAVE LJUBAVNE MAŠINE, LAVICE EGOISTI A DEVICE PROMIŠLJENE

MISLE DA SU NAJBOLJI, A USTVARI OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE NAJGORI U KREVETU