in ,

IMAŠ MUŽA I DEČKA, ALI IMAŠ I ŠVALERA: 6 ZNAKOVA KOJI ĆE TE ODATI U VARANJU

Evo znakova koji žene prvo odaju u prevari, a svaka dama koja se našla u ovoj situaciji će se, verujemo, složiti. Naravno, ne računamo one očigledne – kada krijete svoj telefon kao zmija noge, gajite odbojnost prema stalnom partneru i baš ništa u vašem odnosu ne miriše na romantiku.

6) Odjedanput vas zanima muževljeva rutina

Ponekad se kod žena javlja ovo interesovanje kada žele da isplaniraju više vremena sa suprugom. Ali, ponekad, to je planiranje vremena sa nekim drugim i sprečavanje mogućnosti da vas uhvate na delu.

5) Sve češće se “isključujete”

Komunikacija je ključ svakog zdravog odnosa. Baš zato je vaša nezainteresovanost za bilo kakvu priču ili raspravu očigledan znak da imate “preča posla”.

4) “Tihovanje”

Kada dođe do svađe u braku, a žena je tiha? Znamo da se to retko dešava i kada se dogodi verovatno postoji dobar razlog. Žena će preusmeriti razgovor na nešto drugo ili jednostavno ćutati.

3) Iznenadni novi prijatelj

Sve se može pročitati na licu. Ako se njena mimika menja, bilo u nelagodu ili oduševljenje, znači da tu nešto smrdi.

2) Insistiranje na privatnosti

Svako ko ima kompromitujuće poruke vodiće računa o tome gde drži svoj telefon. I, ne samo telefon, već i sve drugo – jer, svoju intimu ona sada deli sa nekim drugim.

1) Želi da se svađa i bez razloga

I ovo može biti jasan znak nevere, pogotovo ako svaka nesavršenost muža postaje veliki kamen spoticanja i razlog za raskid.

LJUBAVNA NUMEROLOGIJA: OTKRITE ODMAH KAKVI STE KAD GA ZAISTA VOLITE

PRAVI SE DA TE ČUJE A NEMA POJMA ŠTA MU PRIČAŠ: TRI TAKTITKE KAKO DA GA NATERAŠ DA TE SLUŠA