in ,

ISPROBAJ OVAJ SASVIM NEUOBIČAJEN RECEPT PROTIV CELULITA

Puno zelenog čaja, prehrane bogate voćem i povrćem, intenzivnog treninga poput HIIT-a, četkanje kože na suho te razni kozmetički tretmani vam mogu pomoći da ga smanjite, ali i ovaj prirodni tretman koji je osmislila jedna od vodećih londonskih stručnjakinja za kožu, Nataliya Robinson.

Ona predlaže da umasirate med na područja zahvaćena celulitom kako biste potaknuli cirkulaciju i poboljšali protok limfe.

– Med je prirodni sastojak koji će detoksificirati kožu i smanjiti vidljivost celulita, a da pri tom nećete u organizam unositi kemikalije koje se nalaze u kozmetičkim proizvodima -, kaže Nataliya.  

Isprobajte ovaj recept koji lako možete napraviti kod kuće:

Korak 1: Pomiješajte jednu čajnu žičicu meda i jednu čajnu žličicu soda bikarbone, dodajte malo vode kako bi se mješavina bolje razmazivala i nakon tuširanja je nanesite na dijelove tijela zahvaćene celulitom.

Soda bikarbona će napraviti blagi piling dok će med snažno hidratizirati kožu. Smjesu umasiravajte intenzivno, žustrim pokretima oko tri minute.

Korak 2: Nakon masaže, počnite pljeskati kožu nogu, pogotovo one dijelove na kojima se celulit najviše ističe. Radite ovo sedam minuta – to će potaknuti cirkulaciju i tako ćete utjecati na smanjenje celulita. No, ne smijete pljeskati presnažno pošto to može dovesti do pucanja kapilara.

OVO SU NAJVEĆI LAŽOVI HOROSKOPA: DA LI JE ON MEĐU NJIMA?

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JUNI 2019-TE: MOGUĆNOST REALIZACIJE PLANOVA VEZANIH ZA FINANSIJE I KONAČNO VRIJEME JE ZA OPUŠTANJE