in

ISTINA JE! ŽENI SE KAHRAMAN I POSTAJE OTAC A OVO JE NJEGOVA 20 GODINA MLAĐA, BUDUĆA ŽENA!

Özcan Deniz najbolje je plaćen glumac u Turskoj i iako je bio u braku, ne prestaju polemike o njegovoj seksualnoj orijentaciji.

Turski glumac Özcan Deniz, kojeg gledamo u trenutno najgledanijoj turskoj seriji u BIH, “Sudbina” koju prikazuje Hayat, koji je ove godine svojim gledaocima ponudio najbolje od turskih serija, seriju “Majka” i seriju “Sudbina” koje važe za najgledanije serije u Turskoj, se ženi!

S obzirom da seriju “Elif” koju prikazuje konkuretni kanal OBN, više niko i ne gleda, jer se ista pretvorila u indijsku sapunicu, nama ljubiteljima turskih serija, ovaj potez Hayata vrijedi svake hvale. No, da se vratimo Ozcanu, pardon, Kahramanu.

Da, ženi se i to opet! Svojim markantnim izgledom je zarobio srca gledateljki u BIH. Malo ko zna da se 45-godišnji zavodnik, kojeg smo imali priliku gledati i u seriji “Crna ruža”, opet na Hayatu, za slavu skinuo potpuno go, jer se nije smatrao dovoljno dobrim glumcem, koji će gledaoce osvojiti talentom.

Upravo zbog obnažene scene postao je jedan od najpoželjnijih muškaraca. Već s devet godina počeo je zarađivati od muzike, a dosad je objavio 11 albuma, od kojih je posljednji snimio 2012. godine, nakon čega se odlučio posvetiti glumačkoj i redateljskoj karijeri.

Vrata sapunica otvorila mu je uloga Serhata u povijesnoj seriji “Bilo jednom u Otomanskom Carstvu” koja prati priče iz doba vladavine sultana Ahmeda III., a danas ga smatraju jednom od najbolje plaćenih zvijezda u Turskoj.

Dugo se šuška o njegovoj seksualnoj orijentaciji, uprkos tome što je iza njega brak s glumicom Handan Deniz. Nakon razvoda dugo je uživao u avanturama za jednu noć, a do nedavno je govorio da mu je, takvih odnosa dosta i da je pravu ljubav spreman zgrabiti poput hobotnice.

– Moja prva ljubav bila je plesačica koja je radila u noćnom klubu. Njezino se ime doznalo puno godina nakon što se sve dogodilo i počele su besmislene priče o svemu. Ogadila su mi se sjećanja koja su mi dotad bila lijepa. U odnosima sa ženama tipičan sam horoskopski Bik. Dodir mi je jako važan. Mogu održati vezu na daljinu, ali trenutak u kojem se ostvari ljubavna kemija između mene i neke osobe nezamisliva je ljubavna moć. Sada sam posve izbacio avanture za jednu noć. Uveo sam posve drugu dimenziju u svoje odnose. Ljubav je pitanje kemije. Kad se dogodi, znam da ću je zgrabiti poput hobotnice, prihvatit ću je, znam to, ali samo Bog zna gdje i kada će se dogoditi.

Želim naći nekoga tko mi odgovara, da to bude netko tko ima vjeru. Ne govorim samo u smislu religioznosti nego mislim na vjeru u obitelj, posao, ljubav i budućnost. Postoje ljudi bez vjere, oni koji žive u osjećaju ništavila. Sve sam odrađivao s vrhunskim užitkom. Sada se samo ponavljam. Želim naći nešto novo. U potrazi sam za novim uzbuđenjima i užicima. Možda zbog toga želim imati obitelj. Ne znam kako je to. Ne znam je li dobro, loše, problematično ili sjajno. Ali znam da želim pokušati – govorio je Kahraman, prije nego je upoznao svoju buduću suprugu. koji iza sebe ima desetogodišnji brak s Handan Deniz, a o bivšoj supruzi i dalje ima samo riječi hvale.

– Handan je izvrsna glumica i bila je partnerica s kojom sam se najbolje slagao. Nas smo dvoje proveli mnoge godine zajedno, bila mi je prava potpora, kao i ja njoj. Jednostavno, naš je život krenuo u različitim smjerovima, no unatoč tome, i dalje je iznimno cijenim – kaže glumac koji se osvrnuo i na glasine da voli i muškarce.

– Svaki put kada bih pokušao odgovoriti na to pitanje ta bi se tema napuhala do suludih razmjera. Je li takvo što moguće dokazati? To su prazne priče. Osim toga, riječ je o osjetljivoj temi koja je kao medalja s dvije strane. Trebao bih odgovoriti na način koji neće uvrijediti gay zajednicu, a da pritom ne zapadnem u mačističke priče. Evo, da zadovoljim sve, mogu samo reći da nisam homoseksualac – tvrdi Deniz koji se okušao i kao redatelj i scenarist, no muzika mu je i dalja visoko na listi prioriteta.

Nastavak na narednoj strani…

OTKRIVA NEŠTO ŠTO JE MALO KO ZNAO: KAHRAMAN SE MORAO SKINUTI GO A PRVA LJUBAV MU JE BILA ONA

“SA MOMKOM SAM VEĆ OSAM GODINA, VOLIM GA, ALI GA VARAM SA TROJICOM VEĆ PET GODINA!”