in

Istinski horoskop BRAČNOG PARTNERSTVA: Kakav je ON u braku a kakva je ONA

Astrologija je oduvek i pre svega bila – Nauka o Odnosu, budući da je realnost svake sudbine zapravo sadržana u odnosima. Naravno, sve te odnose već imamo u natalnoj karti, jer ona i jeste skup tek različitih odnosa izraženih u odnosu dve planete, planete i znaka, planete i kuće, kuće i znaka…

Odnos je onaj koji definiše sudbinu, jer iako je utvrđeno verovanje da ljudi međusobno stvaraju odnose, ipak je realnost da je odnos taj koji stvara ljude – a to je upravo ono što i zovemo sudbinom. Odnos sam je onaj koji je između nas, onaj koji je stariji i onaj koji stvara nas.

Dakle, pre svega postoji odnos, a zatim nastajemo mi kao njegova deca, što u suštini predstavlja potpuno znanje i težište na kome se zasniva i astrologija, a i sve druge prediktivne nauke. Najveća istina je i da se ceo život zasniva na ovom težištu, ali i kada oficijelna nauka bude prošla kroz vrata tajni entiteta zvanog odnos, tada će i sama astrologija biti zvanično krunisana u kraljicu naučnih disciplina (Aleksandar Imširagić, “Astralne veze”).

Siguran sam da gotovo ne postoji osoba koja prilikom susreta sa drugom osobom nije upoznata ili ne sazna u kome je horoskopskom znaku rođena dotična ili dotični, i u glavi već napravila paralelu da li se slažu ili ne. Ili pa zbog toga kontaktira astrologa. Bilo radi zabave ili ne, u celoj ovoj priči to je hiljadugodišnja realnost koja se u milionima slučajeva pokazala kao tačna. Dobri uporedni horoskopi su se uvek završavali dobro i bivali trajni i kvalitetni, dok su se loši uporedni horoskopi uvek i završavali loše.

Uporedni horoskopi su kompleksna materija i zahtevaju dosta detalja, te su neophodni lični horoskopi dve ili više osoba, da bi se tačno odredilo koliko je odnos valjan ili ne. No, u ovom tekstu ću pokušati da približim kakav je ko kao bračni partner, u odnosu na to u kome je horoskopskom znaku rođen.

TAJNI PUT DUŠE KROZ ZNAKOVE ZODIJAKA: Konačno objašnjenje za ono što ti DUŠA želi a mozak kaže NE

Mlad mjesec u Ovnu i POMRAČENJE Sunca 20. aprila: Budi oprezna jer se prošlost vraća na velika vrata