in

IZABERI EGIPATSKU KARTU I SAZNAJ KUDA TE SUDBINA VODI

Egipatski tarot je jedan od najstarijih koji postoje. Zapravo, on je utabao put okultizmu i umetnosti proricanja sudbine. Egipatski tarot je mnogo realističniji od ostalih i lakši za razumevanje.

U antičkom Egiptu, bilo je normalno da se konsultujete sa kartama kako biste predvideli budućnost, a kako su bili veoma sujeverna civilizacija, slepo su verovali u ono to karte kažu. Želite li da znate šta karte kažu o vašoj budućnosti? Dovoljno je da izaberete jednu i saznaćete.

Izaberi jednu od četiri karte

1. Boginja

Boginja Isis ima 12 zvezdi oko glave, koje predstavljaju godišnji ciklus. Njene grudi su simbol ženstvenosti, pa čak i majčinstva, ali to ne mora nužno da znači trudnoću, već to da ste požrtvovana i brižna majka, da to ponekad i guši dete.

U donjem delu arkane nalazi se mladi Mesec, koji ukazuje na period plodnosti, prosperiteta, rasta i razvoja u svim sferama života.

Karta boginje znači da ste vi vitalna, srećna osoba, a takođe i na blagostanje i dobru sudbinu kao nagradu za vaš naporan rad. Uskoro vam predstoji period sreće, optimizma i uspeha.

2. Mecec

Mesec ima veliki uticaj i na prirodu i na ljude, jer prema antičkim mitovima, ima moć da transformiše ljude podsticanjem njihovih najgorih instinkta.

Biranje ove karte znači da se vaša strast razvija i raste, ali i vaša ljubomora i to ne samo prema partneru. Ako osećate nezadovoljstvo zbog bilo koje osobe, to će se još više pojačati pod uticajem ove karte.

Karta Meseca vam govori da smireno razmislite pre bilo koje odluke, kako ne biste doživeli neuspeh. Budite strpljivi kako biste videli rezulate svojih dela, jer će polako stići.
Mesec upozorava i na izdaju i lažne ljude koji vam prilaze sa dvostrukim namerama, ali ako poslušate svoju intuiciju, razotkrićete svoje neprijatelje i veličanstveno trijumfovati.

3. Vrhovni sveštenik

Vrhovni sveštenik je predstavljen bogom Anubisom, gospodarom mrtvih, zaštitnikom duša i tajni i onim koji učestvuje u suđenju dušama. Anubis je poznat i kao Vodič, jer vodi duše na večni odmor ili kaznu za dela počinjena tokom života na Zemlji.

Ako ste naklonjeni zlu i činite loše stvari, za vašu dušu neće biti milosti i sledi joj večna kazna. Međutim, ako težite dobrom i imate veliko srce, očekuju vas sreća i prosperitet u životu.

Ova karta vas uči da pocenite šta vas čeka u životu i vidite dobru stranu stvari. Svesni ste da svako delo ima posledice, ali će vam vaši instinkti pomoći da pronađete balans i savršenu harmoniju.

4. Trijumf

Ova karta simbolizuje kraj borbe, sa koje se vraćate trijumfalno, kao na karti, krunisani suncem.
Tokom borbe, u kojoj ste prolili mnogo suza, niste osećali ništa i bili ste mrtvi iznutra, ali sada se ponovo živi i otkrivate radost i sreću u malim stvarima.

Ova karta vam donosi dobra vremena, sreću, kao i finansijski uspeh. Sada znate da je bolje da vam se niko ne ispreči na putu, jer iako je vaš mač umoran i istrošen, i dalje ima snage za smrtonosne udarce. Vi ste nezaustavljivi!

NARODNA VJEROVANJA VEZANA ZA ODJEĆU I OBUĆU: NIKAD NE OBUVAJ TUĐU OBUĆU JER ĆE TI SE DESITI OVO

POSLEDNJA CIFRA VAŠE GODINE ROĐENJA OTKRIVA VAŠU SUDBINU: SAZNAJTE KOJI STE ELEMENT