in ,

IZABERI JEDNO OKO I SAZNAJ NAJVAŽNIJU ISTINU O TVOJOJ SUDBINI

“Oči su ogledalo duše”, kaže stara grčka izreka i to je nesumnjivo istina. Očima posmatramo, učimo i zaljubljujemo se. Vid je najsloženija moždana funkcija od svih čula i zato su oči toliko važne.

Pred vama je neobičan psihološki test. Vaše je da samo da izaberete samo jedno oko. Zapravo, pustite da oko izabere vas. Koje vam gleda u dušu? Sa kojim osećate najveću povezanost?

1. Vi ste puni strasti

Vatra gori u vama. Imate žive i gladne instinkte. Želite da se ponovo osetite avanturistički. U stanju ste da budete spontani i živite život kako želite.

Vaš libido je probuđen i suočavate se sa svojim stvarnim željama za budućnost. Besnite ste zbog nečega što se desilo u prošlosti i ne možete to tek tako da pustite. Međutim, oproštaj je ključ za ozdravljenje.

2. Vi ste knjiga tajni

Mnogo toga ste naučili u prošlosti i na lakši i na teži način. Mnogo toga ste žrtvovali da biste postali ono što ste danas. Možda ste izgubili nešto dragoceno, ali evo vas sada, mudriji i snažniji (iako to možda trenutno ne uviđate).

Sa druge strane, mudrost koju ste stekli na svom putu koristiće vam da ostvarite svoje ciljeve. Oni su se možda sada promenili, ali ta mudrost neće biti protraćena. Napravite mesta za budućnost u svojim mislima: planirajte, maštajte, iskoristite ovu kreativnu fazu u životu. Pokažite svima šta možete!

3. Vi ste snaga prirode

Vaša životna energija je oduvek vezana sa prirodom, a sada to još više shvatate. U skladu ste sa duhovima prirode i dan za danom sve bolje znate kako da iskorisite ovu silu i stvarate čuda.

Ova čuda mogu da promene vaš i život drugih! Na kraju svega, vi privlačite ljude kao da osećaju da ih možete izlečiti. Imate divnu auru, okruženu zelenim silama prirode. Možete postati svetionik sreće i mira samo ako znate snagu svojih moći!

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. OKTOBAR 2019: AKTIVNI SMO I VOLJNI DA PRIVEDEMO KRAJU NEKE STVARI, A ZAPOČNEMO NOVE

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK ĆE SE ODREĆI SVEGA DOK NE NAĐE OSOBU KOJA MU 100% ODGOVARA