in ,

IZABERI JEDNO OKO I SAZNAJ NAJVAŽNIJU ISTINU O TVOJOJ SUDBINI

4. Vi ste nežni duh

Uvek pokušavate da saznate više o tome što se dešava – uvek tražite dublje značenje. Pitate se kakav bi vam život bio da ste pravili drugačije izbore. Ponekada ste veoma strogi prema sebi. Vi ste perfekcionista. Ipak, život je to što jeste i mada vaša kristalno čista duša može da pomogne mnogim ljudima da nađu svoj put, ponekada se možete osetiti izgubljeno.

Ovo se dešava jer uvek prespitujete svoje izbore, svoje motive i svoju procenu. Trebalo bi da naučite da verujete sebi više. Naravno, pravićete greške i da, ponekad one mogu biti veoma bolne. Ali šta je život bez grešaka? Da smo savršeni, ne bismo se ovde rodili. Molimo vas, naučite da volite sebe i da verujete svojim instinktima.

5. Vi ste živa zagonetka

Većina informacija koje delite sa drugima deo je vaše genijalne manipulatorske tehnike. Vi znate šta da sakrijete, a šta da pokažete. Možda ovo ne radite namerno, ali vi suviše vrednujete svoje lične osobine da biste ih tako lako pokazali drugima.

Ljude koji su vam bliski nagradićete informacijama o sebi. Što više volite nekog, više ćete mu dopustiti da zna o vama. Verovatno ste takvi jer ste se nekada ranije u životu osetili izdano. zato ste podigli zid oko sebe koje niko ne može lako preći. Ta čvsrta, enigmatska prepreka deo je vašeg mehanizma odbrane.

6. Vi ste očaravajuća duša

Vi magnešite one oko vas svojom zahonetnom i misterioznom ličnošću.Vaša aura zrači tajanstvenom mudrošću i tajnama. Vi ste uvek primećeni (a da to i ne shvatite) jer je vaša energija toliko intenzivna. Morate da naučite da imate više samopouzdanja.

Budite svesni istine da ste vi jedinstveno biće sa toliko skrivenih moći. Otkrijte šta leži u vama. Vaši prošli životi su ključ za tu moć u vama. Prestanite da budete toliko defanzivni i posegnite za svojim snovima. Možete imati šta poželite. Sve što je potrebno da uradite jeste da verujete u sebe i dođete do toga. Toliko ste moćni!

7. Vi ste noćni čuvar

Vi ste majstor prerušavanja i čuvar mudrosti i osetljivih informacija. Volite da posmatrate kako drugi reaguju u određenim situacijama. Znate kako da stvorite iluziju i kako da se “igrate” u ljubavnim odnosima. Mada ste iskreni, ne želite da drugi ljudi znaju sve o vama. Želite da im date povod da otkriju više o vama.

Sebe smatrate za nagradu koju mogu da osvoje samo oni dovoljno hrabri. Bacite mamac i čekate da ga “meta” zagrize. On ili ona će morati da hodaju vašim mračnim hodnicima, ali kakva će sve čuda otkriti ako to urade! Imate toliko bogatstvo u srcu. Onaj ko je dovoljno hrabar i mudar da se zagleda u vaš “mrak”, biće nagrađen privilegijom da mu budete srodna duša i čuvar.

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. OKTOBAR 2019: AKTIVNI SMO I VOLJNI DA PRIVEDEMO KRAJU NEKE STVARI, A ZAPOČNEMO NOVE

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK ĆE SE ODREĆI SVEGA DOK NE NAĐE OSOBU KOJA MU 100% ODGOVARA