in

IZABERITE PUT KOJIM BISTE POŠLI I SAZNAJTE ŠTA VAS ČEKA NA PUTU SUDBINE

Svi mi biramo svoje puteve, i u bukvalnom i u simboličnom smislu. Da li gazite utabanim stazama ili birate stabilne i urabane puteve? Sledite li masu ili ste samotnjak?

Na naše izbore utiču naš karakter, stavovi i lične osobine, a od izbora koje pravimo umnogome zavisi naša budućnost. Izaberite put kojim biste krenuli, upoznajte bolje sebe i otkrijte kakva vas sudbina čeka.

 1. Put

Vi volite jednostavan i udoban način života. Put je pred vama, pravila su vam poznata, pa se osećate samouvereno. Osim toga, mnogo putnika je već išlo ovim putem, pa on izgleda kao pravi put kojim treba ići. Jedno kada naučite “pravila” života, moći ćete da ga menjate u zavisnosti od pravca, vešto izbegavajući prepreke na putu.

2. Zemljani put

Pioniri su neustrašivi i hrabri ljudi. Vi ste sposobni da stvorite novi put i budete vođa drugima. Rado preuzimate odgovornost u svoje ruke i ne volite izgovore. Vama je najvažniji cilj prema kojem udete samouverenim korakom. Teškoće će vas samo naterati da se više potrudite. Čak i ako se niko ne usudi da ide za vama, to neće umanjiti vašu strast i želju da idete napred i osvajate nova mesta i prostore. Vaš život je kaleidoskop avantura. Samo pronalazite svoj put i savladavate prepreke. Siguri ste u svoje sposobnosti i znate da pronađete izlaz iz svake situacije.

3. Pruga

Sa jedne strane, ovakav put će vas odvesti do željene tačke. Istovremeno, nezgodno je ići takvim putem jer morate da se prilagođavate rastojanju između šina. Morate ići malim ili velikim koracima. Ne možete normalno koračati. Hodajući po ovom putu brzo ćete se umoriti, možda zalutati iz svog života. Često ćete padati. Vi varirate između uspeha i neuspeha i promenljivog ste raspoloženja. Ipak, ne zaboravite da u svakom momentu može naići voz koji će dramatično promeniti vaš život. Da li ste spremni za to?

4. Asfaltni put

Utrt i čvrst put kojim možete ići bez mnogo rizika. Ipak, postoje neka pravila koja morate poštovati, kako se ne biste zatekli sa druge strane života. Vi ste individualac. Ipak, ako objektivno pogledate sebe, shvatićete da tu svoju individualnost više preferirate od kolektiva. Vi uživate u udobnom i opuštenom životu.

5. Uska staza

U vašim odlukama preovladava želja da budete drugačiji. Zarad svog srca, odreći ćete se udobnosti u životu. Dosadne su vam utabane staze. Inspirišu vas samo neotkriveni horizonti. Čak i kada niko ne zna kuda staza vode, vi ćete krenuti njome. Srećniji ste dok hodate nepoznatim stazam među zvucima prirode, nego dok sledite gomilu utabanim putevima.

6. Seoski put

Nije najbliži, najzgodniji i najlakši put. Ali, vi ste srećni dom idete dugačkim putem na otvorenom prostoru. Neće mnogo ljudi ići ovim putem, pa imate vremena za razmišljanje dok polako idete napred. Cenite samoću, a povremena samoća je čak lek za vas. Gde vodi ovaj put? Samo vi znate. Ako želite civilizaciju i dinamičnost, idete blistavo osvetljenim brzim auto-putevima života, a kada vaša duša želi mir – naći ćete ga u tihom ćošku u maloj zajednici. Izbor je uvek na vama!

7. Šljunkovit put

Umorićete se hodajući ovim putem. Ako je to privremeno, neće biti problema. Imaćete priliku da uporedite ovaj put sa drugim putevima i da pronađe ono što vam odgovara u životu. Ipak, duga šetnja po hrapavim putevima može biti zamorna i bolna za vas, zbog čega ćete često biti neraspoloženi i nezadovoljni životom. Da li je ovaj put vredan večne melanholije u vašem srcu?

8. Staza u parku

Radije dopuštate da drugi odlučuju za vas nego da sami donosite velike odluke. Zadovoljni ste što je neko napavio stazu u parku na određeni način. Primetili ste kako je graditelj staze nije radio samo po svom ukusu, već je vodio računa i o vama. Istovremeno, želite da uživate u estetici bez bilo kakvog rizikovanja. Često se plašite da preuzmete odgovornost. Možda je oduvek tako, a možda je to samo trenutno stanje. Ipak, prebacujući svoje lične probleme na tuđa pleća, idete kroz život bez mnogo brige željni uživanja u svakom trenutku. U tom trenutku ste zadovoljni sobom i svojim izborom.

HOROSKOPSKI ZNAK KOJI JE NAJBOLJI PRIJATELJ I UVEK ZRAČI POZITIVNO

NJOJ JE PREVARA PRIRODNA I NE SMATRA JE VARANJEM: OVO SU NAJVEĆE NEVERNICE PO HOROSKOPU