in ,

IZABERI ZAMAK I SAZNAJ IMAŠ LI MRAČNU STRANU SVOJE DUŠE, KOJA TE NAJVIŠE BOLI!

Svaki čovek ima nešto što krije od svih, neku tajnu koja mu je u duši i nešto što ga zaista boli.

Izaberi zamak i saznaj imaš li i ti mračnu stranu svoje duše koja te najviše boli!

ZAMAK BROJ JEDAN:

Ti si neko ko i dan danas pati zbog svoje prošlosti.To je nešto što ti jednostavno ne da mira. Patiš zbog osobe koja je nekada davno bila tvoja i koju nikako da preboliš. To nije greh prema njoj, ali je zauvek ostao na tvojoj duši prema vašoj ljubavi.

Mogli ste biti veoma srećni da si ti u tom trenutku znala šta zelis i da si umela tu osobu da sačuvaš za sebe, za sva vremena. Nikada više nećeš i ne možeš biti srećan kao tih prošlih dana, koji se, nažalost nikada više neće, niti mogu vratiti. Mračna strana tvoje duše je to što ćeš zbog nekih stvari večito patiti, jer se vreme ne može vratiti.

ZAMAK BROJ DVA:

Priznala ti to ili ne, postoji nešto u tvojoj duši što te prosto ometa da budes srećna. To je jedan greh koji si odavno napravla prema jednoj osobi. Jednostavno si nekoga do srži povredila i taj neko više nikada neće moći da bude tvoj, ali ni da ti oprosti. Verovatno je reč o bivšoj ljubavi, kojoj si ledja okrenula, jer ti ipak nije bilo dovoljno stalo do nje, ili se desila neka treća osoba između vas.

Bilo kako bilo, više nikada nećeš biti srećna do neba, ako pre toga ne dobiješ oproštaj od pomenute osobe.To je jedino moguće rešenje. Sve se u životu vraća i plaća a nažalost je došlo vreme da se tebi vrate neke stvari koje si u prošlosti napravila i kojima se baš i ne ponosiš, ali šta je, tu je.

ZAMAK BROJ TRI:

Imas mračnu stranu svoje duše i ne ponosiš se njom. Reč je o tome što si nekada davno bila sebicna i slepa i nisi shvatila koliko si potrebna jednoj osobi iz tvoje blizine. Reč je o nekome ko je uz tebe bio uvek, u svakoj situaciji a kada je došlo do toga da ti trebaš njoj, ti jednostavno nisi prepoznala znake njene tihe patnje.

Upravo si zbog toga tu osobu izgubila, možda je jednostavno vaš kontakt nestao ili je ona sada na nekom lepšem mestu, gore na onom plavom nebu, ali skoro da nema dana da je se ne setiš i veoma kriviš sebe što nisi na vreme shvatila koliko ta osoba vredi i koliko će te samo boleti kada jednom ostaneš bez nje. Ovo je greh koji ćeš uvek nositi na duši i koji sama sebi nikada nećes moći da oprostiš.

ZAMAK BROJ ČETIRI:

Ti si predugo bila dobra svima, osim sebi. Svima si bila prijateljica, svima si činila, sve si druge činila srećnim, samo si na samu sebe zaboravljala. Kasno si se setila da imaš ti svoj život i isto si tako kasno počela da se boriš za svoju sreću i za svoj uspeh.

To je tvoj jedini greh, ali prema sebi, jer si toliko dobra da nikada nikom nisi ni pomislila zlo, kamoli nekoga povredila. Možeš da budeš ponosna na sebe, jer zaista nemas čega da se stidiš.

HOROSKOP KAŽE: BLAGO MUŠKARCU KOJI PORED SEBE IMA OVU ŽENU

5 RAZLOGA ZAŠTO JE RAK NAJPOSEBNIJI MEĐU SVIM ZNACIMA HOROSKOPA