in

IZBOR PRSTA NA KOME NOSIŠ PRSTEN OTKRIVA MNOGO DETALJA O TEBI

Prstenje je jedan od omiljenih aksesoara svake žene. A da li si se ikada zapitala šta simboliše izbor na koji stavljaš ovaj nakit?

Palac

Ako prsten najčešće stavljaš na palac, onda spadaš u jake i snažne žene koje zrače samopouzdanjem. Uglavnom si u centru pažnje i voliš da dominiraš u svakoj situaciji.

Kažiprst

Ako je kažiprst tvoj izbor, to znači da si osoba koja je sklona histeriji. I najmanja sitnica može da te izvede iz takta i zbog toga često umeš da se posvađaš sa ljudima oko sebe. Sa druge strane, prsten na kažiprstu može da simboliše i ambiciju i duhovitost.

Srednji prst

Prsten na srednjem prstu karakteriše te kao pozitivnu i posvećenu osobu. Veoma si odana i pogodna za saradnju. Lako se prilagođavaš u svakoj situaciji.

Domali prst

Naravno, taj prst najčešće pokazuje to da li si udata ili ne. Zanimljivo je da u nekim kulturama simbolizuje čistoću, odnosno život u suzdržavanju od intimnih odnosa, sve dok ne dođe vreme za brak. A u davnim vremenima su smatrali kako kroz domali prst prolazi živac koji vodi pravo u srce, zato je baš ovaj prst predstavnik braka i ljubavi.

Mali prst

Ovaj izbor pokazuje tvoju kreativnost. Voliš da se razlikuješ od drugih.

Takođe simbol prstena na malom prstu, specifičan je za inteligentne i intuitivne žene.

NIJE SVE U IZGLEDU: EVO KOJA ZANIMANJA NAJVIŠE PALE MUŠKARCE A KOJA ŽENE

SVE SE DOGAĐA SA RAZLOGOM: KADA OVO SHVATIŠ VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO