in

JANUAR ZA OVA 3 ZNAKA DONOSI VELIKE PROMJENE I PREOKRETE: STRELČEVI NI SLUČAJNO NE ODGOVARAJTE NA OVU PORUKU

Svi priželjkujemo i sebi i svojim voljenima mnogo lepih stvari u nastupajućoj godini, a astrolozi kažu da ova tri znaka treba da je dočekaju sa posebnim veseljem jer će im baš sve ići od ruke.

LAV

Lavovi iza sebe ostavljaju prilično tešku godinu. Šta god da su probali i gde god da su krenuli, nekako im je sve išlo traljavo i pre neuspešno nego uspešno. Ali zato dolazi 2019. godina koja će im sve nadoknaditi.

Već u prvom tromesečju cvetaćete na ljubavnom planu i sva je prilika da će februar biti mesec kada ćete naleteti na pravu osobu za sebe, pa ćete Dan zaljubljenih dočekati zaljubljeni do ušiju. Ništa gore neće biti ni na poslu. Trudili ste se u ovoj godini, ali rezultata nije bilo. Ne sekirajte se jer ćete sve to naplatiti nastupajućoj godini, i to sa velikim kamatama. Sve u svemu, ovo će biti vaša godina, i nauživajte se u njoj.

OVAN

Ovnovi su ovu godinu proveli u uglavnom depresivnom stanju, čak i kada nije bilo objektivnih razloga za to. Zato ćete u 2019. godini pred sobom imati važan zadatak – da shvatite da ste samo vi ti koji možete da utičete na svoje duševno stanje. Ako se potrudite i savladate tu lekciju, u narednoj godini bićete nezaustavljivi!

STRELAC

I Strelčevima se u narednoj godini smeši nova veza u kojoj će biti zaljubljeni kao nikada do sada. Samo pazite da se ne prevarite i ni slučajno ne odgovarajte na pozive i poruke bivših partnera – iz toga neće izaći ništa dobro, a upropastićete vezu u kojoj sve ide kao po loju. Dakle, Strelčevi, u novoj godini samo gledajte napred, nikako unazad i biće sve u savršenom redu!

3 PLANETE ODLUČUJU DA LI STE VAS DVOJE JEDNO ZA DRUGO

EVO KAKVA ĆE NAM BITI 2019. GODINA I KO ĆE NAJBOLJE PROĆI