in

JARAC ♑ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

Za one koji rade ili studiraju, prednost će imati studiranje do svibnja. Do svibnja mogu imati dobre rezultate i oni koji se bave komunikacijom i nastavom. S ulaskom Marsa u Blizance u kolovozu, trebali biste tražiti nove poduhvate na poslu, pa čak i ciljati na vodeću poziciju. Samo pazite da ne uđete u sukobe. Za one koji su samozaposleni ili žele pokrenuti posao, od kolovoza možete imati dobre prilike. Ali od listopada do prosinca bit će potrebno napraviti neke promjene u načinu rada.

Poslovne okolnosti postaju povoljnije. Financijska pitanja i dalje zahtijevaju oprez, no osjećat ćete da se neke stvari pomiču s mrtve točke. Više ćete komunicirati s okolinom i boraviti na terenu, a kontakti koje ostvarite bit će vam korisni i nadalje. Tijekom ljeta kovat ćete dugoročne planove. Posvetit ćete se rješavanju stambenog pitanja, kreditima, štednji, ulaganjima i raspodjeli nasljedstva.

2023. godina bit će prosječna za Jarce jer će vjerojatno naići na prepreke zbog ulaska Ketua u 11. polje. Zato u obitelji može doći do sukoba, a mir u kući poželjno je održavati razgovorom.

Osjećat ćete se bolje nego prošle godine i imati više energije. Bit ćete aktivniji i rado se baviti sportom, što će pridonijeti ljepšem izgledu, boljoj kondiciji i unapređenju opće zdravstvene slike. Tijekom ljeta pazite se sunčanice i dehidracije. BROJ SREĆE 11. Ovaj će vas broj pratiti tijekom 2023., sa svim povoljnim vibracijama. Pomoći će vam da shvatite nužnost većeg oslanjanja na instinkte.

Kao i uvijek, znaš što želiš, a iza tebe su zahtjevne godine u kojima si to još više realizirao/la. Na tim temeljima ćete nastaviti. Dvije pomrčine (30. travnja i 8. studenog) u Biku i u vašem prirodnom 5. polju ljubavi i djece vjerojatno će donijeti iskušenje ili promjenu na spomenute teme, ali uz vaš dobar plan sve će ići glatko. Kako je Uran u kombinaciji s njima, očekujte neočekivano, ali dobro za vas (jer je isti planet u trigonu u vašem znaku).

Zato im se nemojte opirati, već prihvatite promjene jer će one dugoročno biti dobre. Sve ostalo što se tiče privatnosti bit će u redu. Dugi boravak Venere u vašem znaku (od početka godine do 7.3) učinit će vaš privatni život zaista bogatim. Dobra Venera dat će vam vjetar u leđa od 1.1. do 7.3, od 29.5. do 24.6, od 6.9. do 30.9. i ponovno od 11.12. do kraja godine.

Vaše zdravlje će biti stabilno i bićete puni pozitivne energije, u pokretu i u dobroj kondiciji tokom maja, juna i septembra. Prijaće vam da boravite na mestima gde je čist vazduh. Imunitet će vam biti oslabljen u januaru, novembru i decembru kada je neophodno da se odmarate i izbegavate stresne situacije. Moguća je loša cirkulacija, prehlada i urološke smetnje.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje sadrže antioksidanse i vitamine i koje su srednje kalorične. Od povrća jedite beli luk, spanać, pasulj, brokoli, kupus i krompir. Od voća će vam prijati suvo grožđe, maline, avokado, banane i breskve. Meso i mlečne proizvode jedite umereno. Dodajte ishrani orašaste plodove, B vitamin i magnezijum. Srećni brojevi: 2, 7, 13, 18, 24

STRELAC ♐ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

VODOLIJA ♒ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje