in

JEDNA JEDINA: SAMO OVA ALFA ŽENA HOROSKOPA BACA FRAJERE SVE NA KOLJENA

Alfa žena, ambiciozna, disciplinovana, organizovana, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i srećna tek kad do njega dođe – ona je sve to.

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova, žena Jarac stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide napred, često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji je zacrtala nije lako.

Ono što bi svakom prosečnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će izneti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se, ako ste njen partner, zapitati jeste li je uopšte dostojni?


Ako zaključite da jeste partner za nju, budite sigurni da će vaša ljubav goreti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorele. Održavaće je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenosti.

S njom svakog dana neosetno postajete sve bolji i bolji… Dok jednog dana ne shvatite da ste od krastave žabe postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe.

Ona je to znala dok ste još bili žaba, a koliko dama se usuđuje da voli žapca? Njena mašta ne priznaje nerealne fantazije, jer ona uvek zna krajnji ishod stvari.

Sve što traži od vas kao partnera je da pokažete karakter i istrajnost, a ona će vam rado dati primer, jer to poseduje bar dva puta više od vas. Kao majka je stroga, ali pravedna. Deca će joj jednog dana vladati sobom i svetom oko sebe.

Žena Jarac može da prebrodi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesi, uspeće da ostane sabrana i mirna i odmah će krenuti da traži rešenje. Možda se nekad čini da je hladna i rezervisanaa, ali se ispod te površine krije žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću.

Deo svojih ambicija je spremna da žrtvuje samo zbog jedne stvari – porodice.

Kad joj nije dan, može da bude previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična.

U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vreme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikud.

Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se neko sviđa, neće pustiti sudbini da odradi svoje već će uvek biti svesna svojih sposobnosti, uzeće stvari u svoje ruke i pobrinuće se da dobije muškarca kojeg želi.

Partneru voli da ugađa i da se brine za njega zbog čega se može činiti kao da je ona u vezi potčinjena strana, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu nezvisnost, odnosno neće zavisiti od partnera.

Sa svojim životnim suputnikom želi da bude ravnopravna, a uz njega će stajati i biti mu podrška i u najtežim momentima. Traži nekog ko će voleti uspeh isto koliko i ona pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspešnosti.

Strastvena je ljubavnica. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Devici jer oni znaju da dopru do njenog srca i otkriju njegovu toplu i nežnu srž, ali i u jednom vodenom znaku, Raku koji će u potpunosti zadovoljiti njene emocionalne potrebe. Dobro se može slagati i sa Škorpijama.

Voli postojanost. Ceni samo one ljude koji imaju izvesnih vrednosti koje su u skladu s njenim shvatanjima. U životu ne voli da gubi vreme na neozbiljne ili bezvredne situacije. Prezire dokone razgovore. Zna tačno da proceniti sled pojedinih događaja i sjajan je organizator.

Nju nije lako osvojiti. Kod nje ljubav ne može da naiđe kao grom iz vedra neba. Kada voli ili bolje rečeno, kada odluči to da prizna, to se obično događa nakon dugog poznanstva s nekim muškarcem. Ljubav se kod nje sporo rađa. Kada odluči da se za nekoga veže, to je za ceo život. Ni vreme ni dugi rastanci ne mogu da poremete njenu ljubav.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JULI 2019: USHIĆENJE, SREĆA, RADOST I VESELJE ISPUNIĆE TVOJ DAN

IZABERI JEDNU OD 14 STAZA KOJOM BI POŠLI I SAZNAJ GDE ĆE TE SUDBINA ODVESTI