in

JEDNOSTAVNO NEMAJU SREĆE: OVO SU 3 NAJBAKSUZNIJA ZNAKA HOROSKOPA

Neko je rođen pod srećnom zvezdom, ali se to ne može reći za ova tri znaka koje od početka prati zla kob. Evo čega da se čuvate ako ste neki od ova tri horoskopska znaka:

Devica

Devica je bolesno pedantna i opsednuta perfekcijom u svakom smislu. Kad god je nervozna ili napeta smirivaće se uz čišćenje i pospremanje kuće. Neće stati dok sve ne bude po njenom rasporedu popakovano sve na svoje mesto.

Problem je veći što su takve i u životu, sve mora da bude organizovano i na mestu. Kada stvar krene suprotno od njihove zamisli ili, ne daj Bože, po zlu, odmah će krenuti u preispitivanje kako i zašto baš njih sve mora da zadesi. Teško se suočavaju sa bilo kojim problemom, u stanju su da od sitnice naprave ogromnu dramu.

Vaga

Vaga ne podnosi nepravdu, i na sve načine će se truditi da stvari isteraju na čistac čak i kada to nema veze sa njima. Međutim, ona nepravdu vidi uvek i svuda pa je stalno u koštacu sa njom. Za nju lično najveća nepravda je starenje i to joj jako teško pada.

Ne miri se sa tom činjenicom dok je živa. Ona će ići na tretmane, zahvate i daće gomilu novca samo da zadrže svoju mladost.

Ribe

Žive u svom paralelnom svetu i retko kada sagledavaju stvarnost realno. Kada dođe do takve situacije jako burno reaguju, ponekad čak i neuračunljivo. Možda baš zbog toga retko kada skidaju svoje ružičaste naočare.

Za njih je svet onakav kakvim ga one vide i ne odustaju od svoje vizije. Međutim kada se nađu pred nekim stvarnim problemom ne znaju da se nose sa tim. Ne bi bilo čudno za njih da podlegnu nekim porocima da bi se suočile sa nekom teškom situacijom.

PRAVI SE DA TE ČUJE A NEMA POJMA ŠTA MU PRIČAŠ: TRI TAKTITKE KAKO DA GA NATERAŠ DA TE SLUŠA

SVAKI DAN U NEDELJI IMA SVOJE ZNAČENJE: OVO SU PREDNOSTI KOJE MOŽETE DA KORISTITE