in

JESEN 2020: POMRAČENJE SUNCA I MESECA DONOSI PROMENE KOJE…

Nakon skladnog kraja ljeta, jesen će donijeti nove izazove. Planete će se opet poredati u izazovne aspekte između Vage, Jarca i Marsa u Ovnu, pa je za očekivati nova iskušenja.

Ako ste dobro upili sve kvalitetne energije iz ljetnog dijela devetog mjeseca, tranziti u nastavku neće vas dočekati nespremne, no nemojte očekivati da će dalje sve ići glatko. Budite spremni da ćete akumuliranu snagu i energiju morati trošiti na rješavnje novih problema i izazova.

Za mnoge će to biti baš teme povezane s privatnošću ili emocijama, odnosno odnosima, no nisu isključene ni neke poslovne zamke koje će se morati rješavati. Budite strpljivi i smireno rješavajte sve što je u vašoj mogućnosti. Budite realni, jer ćete tako postići više nego da lebdite u snovima.

Jasno, ne odustajte od svojih snova, ali ovo su dani kad će trebati ostati trezven.

Vrtlog u koji vam se bude činilo da ste upravo ušli kako je počela jesen, nastavit će se još više vrtjeti tijekom većine desetog mjeseca.

Teme s kojim će se ljudi uhvatiti u koštac sada će pokazati svoje grublje lice, a u nekim slučajevima bit će i krajnosti. Važno je napomenuti da odolite iskušenju činjenja stvari na silu, odnosno, pod svaku cijenu. Svako takvo postupanje posljedično bi moglo donijeti i žaljenje.

Ako vas neka sila bude tjerala da nešto „morate“, prvo stanite i brojte do sto, potom prespavajte, pričekajte, bavite se bilo čim osim tog „morati“, i kad izdržite dovoljno dugo da se odmaknete od te teme, vidjet ćete da je to bilo najbolje što ste mogli napraviti. Zašto? Zato jer će kvadrati između Marsa i Plutona, Saturna, te planeta u Vagi svako malo izazivati neko postupanje koje odmiče od prirodnog razvoja stvari, to jest poticat će na djelovanje u stilu da se želi sve, odmah, sada i bez obzira na sve. Takav hod kroz život nikad ne donosi mir, pa nemojte ući u tu vrstu labirinta.

Isto tako, ako vidite da vas netko navodi na nešto slično, zaustavite se na vrijeme.

Jedanaesti mjesec bit će lakši, mirniji i ugodniji.

Tada ćete moći reći: „Lakše se diše“, i baš tako će se osjećati većina ljudi. Kao da su uragan ostavili iza sebe. Mnogima će se povratiti snaga, čvrstoća i bistrina, a situacije će biti bolje u svakom pogledu. U nekim slučajevima bit će „rušenja“, prekida, raskida ili najblaže – nervoza, naglog, ali prolaznog karaktera (zbog opozicionog Urana), no kako će se to pokazati na van, ovisit će i o pojedinačnim natalnim kartama. Generalno, jedanaesti mjesec bit će uglavnom dobar za većinu. Sve do njegovog kraja.

Naime, 30.11. u 9,43 sati po griničkom vremenu odigrat će se pomrčina Mjeseca na 8,38 stupnju Blizanca. Bit će to dani nekih unutrašnjih turbulencija i previranja kad će se vjerojatno trebati odrediti u ponašanju ili komunikaciji prema nekoj stvari, osobi ili temi, no u svakom slučaju, kao i uvijek vezano uz pomrčine, odluke donosite bar dan, dva kasnije. Kad sve prođe, sve će biti mirnije i stabilnije. A vama i sve jasnije.

Tijekom dvanaestog mjeseca izgledat će kao da se nešto odvezalo i krenulo u novi svijet.

Naime, tranzitne planete u Strijelcu neće biti jače povezane sa sporijim planetama, a Mars iz Ovna davat će im dobar vjetar u leđa. Dani su to kad će mnogi promaštati i živjeti u svom svijetu odmarajući se ili na lovorikama stare slave, ili snivajući o nekoj novoj. Važno je jedino da se u tome ne pretjera, kako ne bi izgubili dodir s realnošču. Jer ona će i dalje zahtijevati ozbiljnost i predanost.

I tako sve do 14.12. u 16,14 sati po griničkom vremenu, kad nastupa jedina totalna pomrčina Sunca ove godina i to na 23,08 stupnja Strijelca.

Ova će biti najveća, pa će kraj jeseni donijeti i neke sasvim nove odrednice, moguće preokrete i iznjedriti nove smjerice budućih događaja. Budite mirni, sabrani koliko možete, i opet, odlučujte koji dan nakon što pomrčina prođe.

U vezi ovog astrološkog događaja, vanjske energije bit će kvalitetne (zbog podupirućeg Marsa iz Ovna), no unutrašnja procjena stvari bit će klimava zbog kvadratnog Neptuna iz Riba, pa bi mnogi mogli zalutati u zabludama. Ne njišite se previše i ne naginjite gdje ne treba, držite se sigurnih i realnih obrazaca koliko god vam se to činilo štreberski .

Kad eklipsa prođe, bit će vremena za sve što poželite, pa tako i za slobodu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. NOVEMBRA 2020: ONI KOJI JOŠ TRAŽE SRODNU DUŠU KONAČNO BI MOGLI NAIĆI NA LJUBAV

VJEČNO PITANJE: ŠTA POKREĆE LJUBAV I KADA ĆU KONAČNO BITI SREĆNA?