in

JESI LI U VEZI ILI NE: EVO KOLIKO ŠANSI SMEŠ DA MU DAŠ PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU

Najgori parovi su oni koji ne mogu da shvate da li su u vezi ili ne. Pre nego što stignu da obrišu sve slatke zajedničke selfije sa društvenih mreža, već su se pomirili. Ponekad pružimo još jednu šansu, drugu, treću, četvrtu.

Da li ste jedan od tih parova? Koliko ste još šansi spremni da pružite pre nego stavite definitivnu tačku? Neka vaš horoskopski znak odluči, jer on najbolje zna koliko ste logični, impulsivni i emotivni. Stoga, pre nego što obrišete fotografije i promenite status veze na fejsbuku, pročitajte ovaj tekst.

1. Kako da procenite ako je on vazdušni znak


Vazdušni znaci Blizanci, Vaga i Vodolija veoma su logični znaci. Oni si iznadprosečni i traže nova znanja gde god da odu. Ako im pružite drugu šansu, iskoristiće je da dokuče gde su prvi put pogrešili u vezi i kako da to poprave.

2. Vaga: Nema više novih šansi, zauzmite se za sebe

Kraljica drugih šansi koliko je i diplomata u različitim sferama života. Vi ste devojka sa kojom svi vole da se duže, sa kojom svi vole da rade i koju će on iskoristiti.

3. Blizanci: Vi ste suviše darežljivi kada je u pitanju pružanje šansi


Kao vazdušni znak, vi previše razmišljate o svakoj situaciji. Kao Blizancu, vaše odluke se menjaju. Voljni ste da date koliko god je potrebno drugih šansi. Naučite da se prizemljite ako ste iskreno povređeni i ne dajte drugu šansu pogrešnim ljudima.

4. Vodolija: Vi ne dajete emotivne šanse


Umesto da sledite srce, vi se strogo oslanjate na razum. To je dobra stvar jer vas drži podalje od nezdravih odnosa. Ipak, ponekad dozvolite srcu da odluči.

5. Stvari koje treba proceniti ako je on zemljani znak

Bik, Devica i Jarac su zemljani znakovi i sa njima je teško izaći na kraj. Čvrsto stoje na zemlji i nedostaje im malo ludosti u vezi. Ako razmišljate da im pružite još jednu priliku, spremite se na novu bitku.

6. Bik: Šta mislite o tome da mu pružite još 100 šansi?

Kao posvećen, odan znak koji voli da je u vezi, postajete hladni kao led kada vas partner izda. Zato, dajte mu još jednu dodatnu šansu koju uopšte niste hteli da mu date.

7. Devica: Odustanite već jednom

Vi ste logični, analitični i vredan znak. To znači da ćete naporno raditi na spašavanju veze i u glavi praviti spiskove pozitivnih i negativnih osobina partnera. Sačuvajte sebi vreme i pustite ga da ide.

8. Jarac: Prestanite da dajete šanse

Volite da ste nadmoćni u vezi i samo čekate da vaš momak napravi grešku. To vas čini srećnom i zadovoljnom.

9. Kako da procenite ako je on vodeni znak

Rak, Škorpija i Ribe su vodeni znaci.Oni su veoma vezani za svoje emocije i jasno će vam reći kako se osećaju.

10. Škorpija: To nisu prave druge šanse

Vi ste tajanstvena i emotivna devojka. Vi ćete pružiti drugu šansu, ali mu nikada više nećete verovati.

11. Rak: Odmah odustanite

Rak kao vodeni znak, veoma je emotivan i saosećajan. Ništa ne bi smelo da vas ubedi da pružite novu šansu ljudima koji su vam učinili nažao.

12. Ribe: Izbegavanje realnosti?

Vaša emotivna priroda čini da bro oprostite i zaboravite. Vi ćete pružiti bezbroj šansi, ali je nekad potrebno da razmislite i procenite situaciju pre nego što donesete odluku.

13. Kako da procenite ako je on vatreni znak

Ovan, Lav i Strelac jesu vatreni znakovi i rešeni da dobiju ono što im je potrebno. Oni su strastveni u svemu što rade, pa ako vam zatraže drugu šansu, dajte im.

14. Ovan: Nakon emotivnog raskida, pružite mu još jednu šansu

Kao prvi znak zodijaka, vi ste borac, čvrsti u svojim odlukama, pozitivni i samouvereni. Ovnovi znaju biti nestrpljivi i nagli, što može brzo da dovede do raskida njihove veze. Pružite mu još jednu šansu ako je to bila eotivna odluka.

15. Lav: Pružite drugu šansu ako ćete od toga imati koristi


Vi ste usmereni na sebe i to je pozitivna stvar jer vas spašava od iskorišćavanja drugih ljudi. Pametni ste i pružate drugu šansu onima za koje osećate da su je zaslužili.

16. Strelac: Da li on vama daje šansu?

Volite da se krećete napred i ne želite da stojite u mestu. Jednom kada ostavite vezu u prošlosti, teško vam je da se osvrnete unazad.

AKO ŽELIŠ OSVOJITI BAŠ NJEGA: HOROSKOP OTKRIVA GDE ON VOLI DA IDE I ŠTA DA RADI

KOJOM OSOBINOM TVOJ HOROSKOPSKI ZNAK OSVAJA NJEGOVO SRCE