in

KAD ON GLUMI MISTERIOZNOST: 5 NAČINA DA TI SE MUŠKARAC POTPUNO OTVORI

Neki su muškarci toliko zatvoreni i prestrašeni kad je u pitanju pokazivanje osećanja da nam ponekad stvarno trebaju trikovi da dopremo do njih. Upravo zato donosimo pet trikova koji bi ti u tome mogli pomoći.

5. Daj mu do znanja da ti je vaša veza važna

To ne moraju biti velika dela, važno je samo da mu postupno pokazuješ šta osećaš i da mu daš signal da je sasvim u redu da i on s tobom deli svoja osećanja. Muškarci se često boje da izraze osećanja, neki čak misle da će biti ismejani zbog toga, a ako mu pokažeš da je sasvim ok da pokaže “slabost”, vrlo brzo će postati mnogo otvoreniji.

4. Reci mu svoja očekivanja

Ako s njim podeliš stvari koje očekuješ od vaše veze i kažeš mu šta misliš kuda cela priča ide, i njemu će biti lakše da otvori dušu i kaže ti šta on očekuje. Muškarcimma koji su zatvoreni jednostavno treba malo hrabrosti za takve stvari.

3. Priznaj mu svoje strahove

On ti otvaranjem priznaje svojevrsnu ranjivost, a ako želiš da se stvarno otvori, priznavanje svoje ranjivosti nije loš pristup. Kaži mu šta te plaši u vašem odnosu i zbog čega si ponekad nervozna – ako to uradiš dovoljno suptilno, on se neće osećati kao da ga gušiš svojim strahovima i očekivanjima nego će dobiti želju da podeli s tobom šta sam oseća.

2. Daj mu osećaj sigurnosti

Jedan od razloga zbog kojih se muškarac boji da se otvori u vezi je strah od toga da će biti povređen. Ako mu daš do znanja da je na sigurnom tlu, s vremenom će sam početi da se otvara.

1. Daj mu vremena

Svako od nas ima svoje razloge zbog kojih se ponaša na određen način. Možda je tvoj dečko imao loše iskustvo s vezom iz prošlosti, možda se jednostavno nije našao u sličnoj situaciji – ključno je to da mu daš vremena. Ako ga požuruješ, mogao bi da se samo dodatno povuče i zatvori.

MESEČNI HOROSKOP: DOK POSAO CVETA, OČEKUJTE VAŽNE PROMENE NA POSLU

ŽELIŠ GA IZNERVIRATI: EVO KAKO DA NAMERNO ISPROVOCIRAŠ SVAKI ZNAK ZODIJAKA