in

KADA JE NAJTEŽE ONI STISNU ZUBE I KREĆU DALJE: OVO SU NAJJAČI ZNAKOVI

Oni uvek uspevaju da prebrode i najteže životne situacije. Njihova snaga se pojavljuje u najgorim trenucima kad su poznati po tome da stisnu zube i idu dalje

1. Strelac


Budući da Strelčevi žive u svom umu sve vreme, oni su i te kako sposobni da skupe snagu i stisnu zube. Jako dobro procesuiraju informacije i imaju puno različitih mehanizama koje koriste kako bi se nosili sa stresom.

Ako se Strelčevi nađu u neprijatnoj ili opasnoj situaciji jako brzo će pronaći način kako da se iz nje izvuku. I to obično rade bez prevelike buke, tiho i jednostavno.

2. Ovan

Ono što Ovnove čini jakima je to što vole da se postavljaju u opasne situacije i traže iz njih najbolji mogući izlaz. Pronalaze opasnost, mentalnu ili fizičku, kako bi sami sebe isprobavali i testirali svoje sposobnosti. i to ih čini mentalno najjačim znakom u horoskopu.

Oni su neverojatno hrabri, oni će sve preživeti i napredovati, a iz svih nedaća koje su prošli će svaki put izaći jači i sposobniji.

3. Lav

Lav to može. Samo ga pitajte, izazovite ga. On sve može, i ne, to nije šala. Ako se Lav odluči da nešto uradi ili reši, smatrajte taj zadatak obavljenim – jer Lav će to i uraditi. On ima neverovatnu mentalnu izdržljivost.

Mnogi poznati i neverovatni ljudi su rođeni u znaku Lava, ali njihova postignuća su više mentalna i naučna, nego fizička. Vole da budu u centru pažnje, ali da bi izdržali toliku pažnju, svesni su da moraju da imaju i mentalnu snagu da izdrže pritisak i isporuče obećano.

4. Škorpija


Škorpije imaju mentalnu snagu poput sadista, zlobnu i izdržljivu, piše Your Tango. A Škorpije su stvarno najveći sadisti Zodijaka, oni obožavaju bol.

Ali da bi uživao u bolu, treba da za to budeš mentalno sposoban, izdržljiv i usmeren – moraš biti sposoban da zaobiđeš i potisneš osećanja i uđeš u tu ulogu nadljudske zlobe. Za to je potrebno mnogo volje i talenta, što nijedan drugi znak nema.

5. Bik

Bikovi su jako odlučni, a budući da su jake fizičke snage, nije teško za pretpostaviti da su sposobni da pretrpe mnoge životne nedaće. Tvrdoglavi i prepuni energije Bikovi su poznati kao “sila prirode” s kojom nema zezancije.

Iako se za Bikove ne može reći da su primer mentalnog zdravlja, i te kako su usmereni, odlučni i izdržljivi kad to žele da budu.

6. Rak

Rakove često smatraju slabima, kućnim tipovima, koji se stalno žale na svoju tešku sudbinu. Kako bi se odbranili od sveta i neželjene sudbine, Rakovi stvaraju velike odbrambene zidove čistom izdržljivošću i usmeravanjem na pozitivno.

Oni su fantastični posrednici, veliki mislioci, planeri, dizajneri i organizatori. Znaju kako da obave posao, pogotovo kad drugi misle da to oni ne mogu.

TOP LISTA HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJE JE NAJTEŽE VOLJETI OD NAJKOMPLIKOVANIJEG DO NAJJEDNOSTAVNIJEG

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA MAJ 2018-TE: NOVI POČETAK ZA DVOJKE, STRASTVENA VEZA ZA OSMICE