in

KAJALA SE ŠTO MU NIJE RODILA SINA: SVE ŽENE KOJE JE VOLEO TOŠE PROESKI

Toše Proeski bio je momak koji se trudio da svoj ljubavni život drži po strani koliko god je mogao. Ipak, poznato je da je voleo ove dve žene…

Toše Proeski bio je momak koji se trudio da svoj ljubavni život drži po strani koliko god je mogao. Bio je jedan od retkih pevača kojeg slava nije ponela i koji se trudio da ostane svoj do kraja. Mnogo se pričalo o njegovom ljubavnom statusu.


Mediji su ga povezivali sa raznim devojkama, ali pokojni pevač imao je samo dve prave ljubavi koje je ostavio iza sebe.

Pevačeva prva velika ljubav je bila bivša manekenka Blagica Micova sa kojom je počeo da se zabavlja u trećem razredu srednje škole. Zajedno su bili osam godina sa prekidima, a 2006. godine se par razišao i svako je otišao na svoju stranu.

Veza Tošeta i lepe manekenke nije opstala, jer kako se pričalo, pevač nije posvećivao dovoljno paznje i vremena svojoj devojci, usled brojnih obaveza.

Takođe su joj smetale brojne pevačeve obožavateljke kojih je bilo sve više.

Nakon raskida ostali su u odličnim odnosima pa je Blagica imala posebno mesto na svim njegovim nastupima i koncertima. Svi koji su ih poznavali predviđali su im brak i veliku sreću, a njihove porodice su ostale bliske i posle njihovog raskida.

Blagica je prekinula sa manekenstvom posle toga i posvetila se studijama italijanskog jezika. Ostala je dosledna tome da nikada neće komentarisati ništa vezano za njihovu ljubav i Tošeta samog.

Toše 2001. godine započinje vezu sa rukometašicom Andrijanom Budimir u koju se jako zaljubio od samog početka. Ona je igrala u Crvenoj Zvezdi, a zatim u Napretku iz Kruševa. Obaveze prema profesijama nisu im ostavljale prostora za ljubav. Jedan od razloga njihovog raskida bio je taj što je Andrijana svoju sportsku karijeru nastavila u Valensiji, dok se Toše posvetio svojoj karijeri i nisu imali mnogo vremena jedno za drugo.

Na Tošetov rođendan 25. januara 2007. godine su se pomirili sa velikim ambicijama o venčanju i proširenju porodice. Živeli su zajedno u njegovoj prelepoj vili u naselju Zlokuće. Toše je bio veliki džentlmen, prelepih manira, pa se i prema izabranici ponašao kao prema svojoj princezi.

Andrijana je među poslednjima koja ga je videla nekoliko sati pre nego što je poginuo.

Potresena gubitkom voljene osobe, ona se na sahrani konstantno pitala zašto mu nije rodila sina kako bi kroz njega Toše nastavio da živi i ponavljala te reči.

Od tog trenutka počinju Adrijanine muke. Osim što je zauvek izgubila svoju najveću ljubav, Tošetov zet joj zabranjuje ulazak u njihovu kuću iz straha da rukometašica ne dođe do neobjavljenog pevačevog albuma na engleskom jeziku, i da se na taj način ne obogati.

Njeni problemi se nastavljuju sa Tošetovom menadžerkom Ljiljanom Petrović. Završavaju na sudu,  gde je Ljiljanina pokušala da dokaže kako Andrijana laže da je bila u vezi sa Tošetom. Adrijana sudu prosleđuje svoj mobilni telefon u kome se nalazilo preko 200 sms poruka koje je razmenila sa pokojnim pevačem, koje govore o njihovom odnosu.

Rukometašica je tužila Ljiljanu zbog klevete i tražila je da joj se javno izvini, te i da joj plati 150.000 evra. Sud je presudio u Andrijaninu korist, ali odšteta je iznosila oko samo 5.000 evra. Jedna od poslednjih poruka koju joj je Toše poslao glasi:

“Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću da te čuvam u snu. Sve ima smisla otkad si ponovo u mom životu. Volim te, lepo mi pajki,“ iz koje se vidi sa koliko ljubavi i topline joj se obraćao.

Inače, Ljiljana je kao Tošetova menadžerka insistirala od njega da što manje govori o svom privatnom, posebno o ljubavnom životu, pod izgovorom da će to loše uticati na njegovu karijeru. Čak je uspela je da ga ubedi da odloži ženidbu sa Andrijanom. U poslednjem intervjuu, Toše je poslušao, pa je negirao svoju vezu.

OVO JE MUŽ VODITELJKE SANJE KUŽET: ‘NIJE NAM BILO LAKO’

ODLUČILA DA PRESTANE ZVOCATI I ZAMOLILA PSIHOLOGA ZA POMOĆ: LEKCIJA KOJU SVE ŽENE TREBA DA UPAMTE!