in ,

KAKO DA NAĐEŠ HRABROST DA NAPUSTIŠ MUŠKARCA KOJI TI NE DAJE RAZLOG DA OSTANEŠ UZ NJEGA

Ova misao mi je pala na pamet kada sam razmišljala o životu i osetila ogromnu prazninu u sebi. Osećala sam se tako loše, tako bolno i toliko dugo je trajao taj osećaj da sam pomišljala da svetlost na kraju tunela ne postoji.

Pokušala sam da otkrijem zašto se grčevito držim za čoveka koji me čini nesrećnom. Očajnički sam želela da se volja osoba promeni, da se oblaci raziđu i sunce ponovo zasja.

Istina je bila da sam se samo plašila da ga pustim. Plašila me pomisao da više neću sresti nikog poput njega. Varala sam sebe pomišlju da nas snažna ljubav veže. Ali to nije bila istina.

Bila je to otrovna ljubav koja mi je uništavala dušu. Shvatila sam da me to osećanje vuče dublje i dublje, tako da je jedini spas bio da pobegnem što dalje…

Bila sam svesna da će boleti kada odem. Uostalom, toliko sam uložila u ovu ljubav. Toliko energije, vremena, snage… Jednostavno nisam mogla odustati nakon svega ovoga! Uostalom, nisam jedna od onih koji odustaju bez borbe!

Ali više nisam mogla da ostanem sa njim. I odlučila sam da hrabro pogledam u ogledalo svoje strahove, što je paralizovalo moju volju. Odlučila sam da život nastavim bez njega. A onda sam uvidela da i nije sve tako zastrašujuće.

Sada sam sama već neko vreme i nikad nisam bila mirnija. Pronašla sam balans, harmoniju.

Ako osećate da vas ništa ne drži u vezi ili braku, onda otiđite. Jer život sa čovekom sa kojim nemaš ništa zajedničko je bolnije od odlaska. Ne mučite se. Niko nije dostojan vaših suza.

Znam koliko je bolno, užasno teško, ali skupi to malo hrabrosti i idi. Kreni napred i ne osvrći se! Veruj svojoj intuiciji. Uostalom, dugo vas je nagovarao na tu odluku, zar ne?

Ko je dovoljno hrabar da potraži sreću, ona će ga uvek sačekati!

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JANUAR 2021: NEKO POBUĐUJE VASE EMOTIVNO INTERESOVANJE I DOBRO RASPOLOŽENJE

6 ZNAKOVA DA STE SE TI I ON UDALJILI: VREME JE DA PROMENIŠ PUT TVOJE VEZE!