in

KAKO DA PONOVO RASPLAMSAŠ VATRU KOD NJEGOVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA

Kako biste probudili stare strasti, svakom horoskopskom znaku treba da pristupite na poseban način.

Ovan

Ovan je avanturistički znak i znak od akcije. Pošto obožava da bude u pokretu, vezu sa njim ćete lako osvežiti. Dovoljno je samo da ga odvedete na karting ili neku utakmicu njegovog omiljenog tima.

Bik

Bikovi su romantične duše. Potrudite se da organizujete intimni piknik sa svim mogućim đakonijama. Mesto sa dobrim pogledom, meze, kroasani i obavezni dezert će učiniti da oči Bika ponovo zablistaju.

Blizanci

Blizance morate podsetiti na vašu društvenu stranu. S obzirom da vole društvo inteligentnih ljudi, organizujte neko književno veče ili ga odvedite u obližnju knjižaru i obradujte nekim izdanjem, koje već dugo priželjkuje.

Rak

Rakovi jesu za kuću i porodicu, ali ako želite da osvežite vezu sa Rakom, nikako ne treba da ostajete u stanu. Zapravo trebalo bi da podsetite Raka koliko vam je lepo izvan kuće, jer će na taj način steći utisak da vam unutra može biti samo bolje. Otiđite u bioskop, pozorište ili neki salaš i provedite prijatno vreme sa vašim partnerom.

Lav

Mnogi Lavovi ne vole baš iznenađenja, ali kada je razbijanje monotonije i osvežavanje veze u pitanju, ni oni nisu imuni na to. Romantičan vikend za dvoje, u nekom spa centru će probuditi sva čula, i njemu, a i vama.

Devica

Device vole prirodu. Ipak, većina i nisu ljubitelji tipičnog kampovanja npr. bolje bi bilo da nađete neko mestašce sa finim bungalovima gde ćete joj udovoljavati u svakoj njenoj želji. Kada se oseti bitnom i veza će ponovo procvetati.

ZAVEDI GA DA POLUDI ZA TOBOM: OTKRIJ KAKVA ŽENA PRIVLAČI KOJI HOROSKOPSKI ZNAK

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. NOVEMBAR 2018-TE: NEMOJTE DA SE FORSIRATE NA BILO KOM POLJU, PREISPITAJTE SE I ZASTANITE ZA TREN