in

Kako počinjete godinu i sa kojim horoskopskim znakom ćete biti u skladu?

REŠENJE TESTA

VEĆINA ODGOVORA – A

Za vas svaka godina počinje kao jedan lep san i nadanje. Imate puno novih planova, zidate kule u vazduhu, potrebni su vam nežnost i razumevanje, jer ste osetljive i ranjive duše. Stav vam je pozitivan i posebno ćete se slagati sa vodenim znacima. Rak vam najviše odgovara akoa ste sa A odgovorili na pitanja 1, 4, 5 i 7, tajanstvena Škorpija na pitanja 3, 6 i 8, a romantične Ribe na pitanja 2, 9 i 10.

VEĆINA ODGOVORA – B

Vaša glavna želja je da u novoj godini budete u centru dešavanja. Ćeznete za novim uzbuđenjima, iskustvima i poznanstvima. Nemirni ste i radoznali, pa su vam zato vazdušni znaci najbolje društvo. Najviše vam odgovara neuhvatljivi Blizanac ukoliko je B vaš odgovor na pitanja 1, 4, 5 i 9, prefinjena Vaga na pitanja 3, 7 i 10, a društvena Vodolija na pitanja 2, 6 i 8.

VEĆINA ODGOVORA – C

Veoma ste vitalni i preduzimljivi i želite da vam nova godina omogući da vaš neiscrpni elan potpuno dođe do izražaja. Voleli biste da doživite mnogo novog i nastojite da stvari okrenete u svoju korist. Svakako ćete se najbolje osećati u društvu vatrenih znakova. Ako ste na C odgovorili na pitanja 1, 3 i 10, najbolje je da se družite sa temperamentnim Ovnom. Vatreni Lav že vam najviše odgovarati za odogovore na 5, 6 i 8, a burni Strelac na odogovore 2, 4, 7 i 9.

VEĆINA ODGOVORA – D

Vaša priroda je mirna i povučena i nova godina vam nosi sklad i umerenost. Razumni ste i ne dozvoljavate čak ni događajima da vas iznenade. Vrlo ste usklađeni sa zemljanim znacima i naročito vam odgovara stabilni Bik ako je D vaš odgovor na pitanja 6, 7 i 8, praktična Devica ako ste sa D odgovorili na pitanja 4, 5 i 9, i dosledni Jarac za odgovore na pitanja 1, 2, 3 i 10.

Kao što riba ne može bez vode, tako ni oni ne mogu bez slobode: Horoskopski znakovi u ljubavnim avanturama

Astro prevare: Kako vara ON a kako ONA i zašto to zaista radi?