in

KAKO SE ON PONAŠA KADA GA NE ZANIMAŠ: OVAN IGNORIŠE, BLIZANCI DVOLIČNO POKUŠAVAJU

Ukoliko niste sigurni da li vas želi kraj sebe ili ne, dovoljno je da pogledate koji je znak u horoskopu i da pronađete simptome njegove nezainteresovanosti.

OVAN

On posmatra druge žene, gleda TV, ne prati šta govorite. Ovnovi su poznati po tome što brzo nastave dalje ako nisu zainteresovani za vas. Primetićete da mu pogled šara, da su mu oči uprte ka zidu, hrani, satu, gledaće svuda, samo ne ka vama. On voli da je u poteri, a ako ne pojuri za vama, povucite se.

BIK

Pripadnici ovog znaka se brzo povuku ukoliko ne osećaju ništa prema vama. Oni žude za sigurnošću i pouzdanošću. Biku je potrebno nešto što će trajati, a čim shvate da vi niste Ona Prava, isključiće vas iz svog života. Onog trena kad primetite da njegovi odgovori postaju kratki i hladniji, vreme je da odete.

BLIZANCI

Izuzetno dvolične i neodlučne osobe, od žena će zahtevati da budu odlučne. Blizanci ne vole samoću, ali brzo se snađu i pronađu drugu osobu. Ako počne da se udaljava od vas i prestane da vas pita za mišljenje, vreme je da ugušite u sebi svaku nadu da će vaša ljubav biti srećna i uspešna.

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA SU NOĆNA MORA SVAKE ŽENE

NA OVA DVA MUŠKARCI LJUDI NAJVIŠE VARAJU: EVO I ZAŠTO