in

Kako tvoj horoskopski znak podnosi prekid veze: Da li si tužna i uplakana ili dižeš glavu i ideš dalje

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Vage su društveni i diplomatiski znak, pa se nakon prekida veze mogu osećati izgubljeno bez partnera. Ipak, oni će se verovatno okrenuti ka svojim prijateljima i porodici kako bi se osećali bolje. Vage su poznate po svojoj ljubavi prema umetnosti i lepoti, pa će se verovatno okrenuti ka estetskim aktivnostima kako bi se oporavili.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Škorpije su intenzivni i strastveni znak, pa će prekid veze za njih biti veoma težak i emocionalan proces. Mogu se osećati izgubljeno i bespomoćno bez partnera, pa će verovatno potražiti podršku od ljudi koji ih razumeju. Škorpije su poznate po svojoj dubokoj introspekciji, pa će se verovatno okrenuti ka introspektivnim aktivnostima kako bi se oporavili.

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Strelci su optimistični i avanturistički znak, pa se nakon prekida veze mogu okrenuti ka novim iskustvima i avanturama. Oni će verovatno putovati, upoznavati nove ljude i probati nove stvari kako bi se osećali bolje. Strelci su poznati po svom smislu za humor, pa će se često okrenuti ka smehu kako bi zaboravili na prekid veze.

Šta horoskopski znak govori o vama kao partneru u ljubavnoj vezi?

4 stvari kojih ne trebaš da se stidiš kada su u pitanju bivše ljubavi