in

KAKO DA GA ODVEDEŠ U KREVET: LAVOVE LASKANJEM, RAKOVE NEŽNOŠĆU, A OVNOVE DIREKTNOŠĆU

Jarac

Dostojanstveni Jarac može biti prilično zastražujuć po pitanju se*sa, ali pošto vas sa njim očekuje fantastičan se*s, vredi da se pomučite. Lagani i blagi pristup najbolje funkcioniše kod Jarca. Svoj prvi intimniji kontakt ograničite na duge poljupce. Kada se sledeći put vidite, mazite ga po leđima, vratu i ramenima. Povucite se baš kad vas Jarac zamoli da ne stajete – on je svestan da su najbolje stvari u životu vredne čekanja.

Vodolija

Vodlije mogu biti tvrd orah kada je u pitanju se*s. Ako želite da zavedete ovaj znak, probajte sa nekonvencinalnim pristupom. Recite mu da radite istraživanje na temu se*sa za kliniku i da vam treba pomoć u eksperimentisanju. Čak i ako se nasmeje, bar će vas smatrati originalnim. Što ste nekonvencionalniji, sve ste privlačniji Vodoliji.

Ribe

Ako želite da zavedete Ribe, odvedite ih u drugi svet. Pozovite svog izabranika da zajedno gledate zvezde ili idite u zoološkivrt ili u akvarijum. Svoj prvi potez napravite kada vidite da su se Ribe opustile i prepustile. Brz poljubac u vrat otpozadi odvešće vas do većih i boljih stvari. Ribe imaju mnogo eroganih zona, ali su im posebno osetljiva stopala. Čim se nađete u situaciji da ponudite masažu stopala, to i uradite.

HOROSKOP PRVOG POGLEDA: PRIPADNICE OVA 2 ZNAKA ĆE SE TOKOM JUNA ZALJUBITI NA PRVI POGLED

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI SE NAJBRŽE OPORAVE OD RASKIDA