in

KAKO DA PRIVUČEŠ ONOG FRAJERA KOJI TI SE SVIĐA PREMA NJEGOVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU

Horoskop je većini urnebesan (pa i nama!), ali horoskopske znakove i međusobnu privlačnost shvaćamo prilično ozbiljno;) Jarac ili Djevica? Lav ili Škorpion? Saznaj što privlači svakog od pripadnika znakova.

1. Ovan

Da bi privukla ovna moraš znati izraziti svoje mišljenje, biti otvorena za nova iskustva i ne libiti se pitati ga za pomoć – on to voli!

2. Bik

Biku moraš biti 100 posto posvećena, moraš držati do sebe i znati kako ispričati dobru foru i zezati se, voli dobar smisao za humor.

3. Blizanac

Za osvojiti blizanca moraš biti prvenstveno spontana i zaigrana, zatim ne bojati se reći što misliš i pričati o zanimljivim temama – doduše, s njima nikad ne znaš!

4. Rak

Rak voli kad se zbog tebe drugi osjećaju mirno i opušteno, jako cijeni ako uistinu slušaš što drugi pričaju i želi da si iskrena cijelo vrijeme.

5. Lav

Pripadnici ovog strastvenog znaka cijene kada si velikodušna i samopouzdana, vole samo iskrene komplimente i kad ih znaš dobro nasmijati.

6. Djevica

Da bi osvojila djevicu moraš biti diskretna i mirna, znati pričati o raznolikim temama i otvoreno dijeliti svoje misli, stavove i ideje s njima jer oni jako cijene kvalitetan razgovor.

7. Vaga

Vjerovala ili ne, vage će gledati smiješ li se često i jesi li lijepo odjevena. Pritom, vole kad im se postavljaju pitanja i moraš biti otvorena za kompromise.

8. Škorpion

Škorpioni cijene kada ih pomno slušaš dok pričaju, kada si iskrena i svoja te kada izazivaš njihove stavove i mišljenja.

9. Strijelac

Vole slušati osobne priče i interesantne činjenice, obožavaju kad ih se nasmijava, ali i kada se možeš smijati na svoj račun, a općenito vole kad im je partner opušten, zabavan i aktivan.

10. Jarac

Ozbiljnog jarca ćeš otopiti ako ćeš prije svega držati svojih odgovornosti i svih dogovora (ne kasni!), ako ćeš ih čekati (naravno, ako je potrebno) i ako ćeš biti sigurna u sebe i u svoje odluke.

11. Vodenjak

Oni vole kada izražavaš svoje mišljenje, opuštena si i aktivna, ali i jako znatiželjna – slobodno, ispituj sve!

12. Riba

Osjetljive ribe vole kada si uvijek tu za njih, voliš pričati o neobičnim stvarima i kada im uputiš kompliment.

KAKVI SU TI PRSTI, TAKVA SI OSOBA: AKO TI JE PALAC DUŽI OD OSTALIH PRSTIJU – TI SI PAMETNA I KREATIVNA

TRAŽIŠ ONOG PRAVOG? OTKRIVAMO KAKO DA GA ZAVEDEŠ ALI I ŠTA NE SMEŠ RADITI PO HOROSKOPU