in

KAKO DA RASKINETE VEZU: SA BIKOM POSTEPENO, SA ŠKORPIJOM DIREKTNO A OVOM ZNAKU TO BOLJE NE GOVORITE

Pitate se kako da raskinete sa svojim partnerom na najbolji i najmanje bolan način? To ćete najlakše uraditi tako što ćete sa osobom komunicirati onako kako će vas partner najbolje razumeti. A astrologija zna najbolji način.

Ovan

Ovan je inače brz na reakcijama, ali se zato brzo simri. Očekujte eksploziju, bez obzira na to koliko mu nežno saopštite. Saopštite mu kao da se radi o vama, a ne o njemu. Objasnite mu da vam treba više slobode i nikako nemojte da počnete da se viđate sa nekim drugim pre nego što raskinete ili će biti baš nezgodno.

Bik

Bikovi su postojani i ostaće uz vas i u dobru i u zlu. Osim ako nije pod ogromnim pritiskom, Biku neće pasti na pamet raskid. Prilikom raskida očekujte otpor, pa bi zato najbolje bilo da malo pomalo pričate o raskidu sa Bikom, tako da na kraju to počne da deluje kao zajednička odluka.

Blizanci

Blizanci bezbroj puta premeću stvari po mislima kako bi uvideli kako je moguće da nije sve ispalo onako kako su očekivali. Zato birajte reči pažljivo i odgovorite na sva njihova pitanje. Kada razumeju, biće im lakše. Oni će morati nakon raskida da sa nekim ponovo prožive raskid, ali to nije ogoravaranje, nego neka vrsta terapije.

KAKO ŠOKIRATE PARTNERA: VAGA LAŽNIM STAVOM A OVAJ ZNAK VAM MAŽE OČI NA SVE NAČINE

OVO SU 2 NAJGRUBLJA HOROSKOPSKA ZNAKA: OD NJIH NIKADA NE OČEKUJTE NEŽNOST