in

KAKO POSTIĆI DA U PORODICI NEMAŠ SVAĐA: DJEVICI NE POKAZUJ NERVOZU, BLIZANCU UVIJEK ODGOVORI NA PITANJA

Vaš je partner/dijete DJEVICA

Što god vi mislili o svojem partneru, nemojte ga tjerati da previše radi. Osobe koje su rođene u ovom znaku nikako ne mogu shvatiti zašto to drugi čine. Budući da je njegova zvijezda Merkur, ljudi ovog znaka su više okrenuti duhovnim aktivnostima i “troše” se tako što se trude da razmišljanjem dođu do savršenstva.

S Djevicama nije težak život ako shvatite da ih ne treba ničim opterećivati. To je čovjek koji obično voli promatrati i pomalo kritizirati. Ako ga uspijete na pametan način od toga odviknuti, imat ćete mir i harmoniju. Djevice vjeruju bližnjima i daju im slobodu. Ipak, nikada se nemojte potpuno otkriti pred Djevicom, ostavite barem kutak vašeg bića pod velom – tako ćete biti uvijek zanimljivi!

Ako je vaše dijete rođeno u znaku Djevice, i u najranijem djetinjstvu bit će na neki način samosvjesno. Usprkos teškoćama koje će proživljavati tijekom puberteta, neće se mnogo izmijeniti, ali će češće nego obično imati potrebu za samoćom.

Nemojte pokušavati ući u njegov tajni svijet, ali budite spremni da mu pomognete ako to zatraži. Trudite se da uvijek bude sigurno u vašu ljubav i naklonost. Djevojčice u toj dobi obično vole knjige i maštaju o ljubavi, dok njihovi jadi dolaze tek kasnije. Djevicu uglavnom zanimaju odrasle, zrele osobe, a ne njezini vršnjaci.

Trudite se da svom djetetu uvijek budete prijatelj, da ga razumijete, pa makar i bez riječi. Nemojte pokazivati nervozu, čak i kad je jedva skrivate.

100% TAČNO: OVO SU NAJBOLJI LJUBAVNICI PO HOROSKOPU IKADA

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR 2019: SA NOVIM KORAKOM, RADITE NA SEBI I MANITE SE LOŠIH NAVIKA