in

KAKO POSTIĆI DA U PORODICI NEMAŠ SVAĐA: DJEVICI NE POKAZUJ NERVOZU, BLIZANCU UVIJEK ODGOVORI NA PITANJA

Ako je vaš partner/dijete ŠKORPION

Nikad nemojte javno posumnjati u njegove sposobnosti, bilo da su stvarne ili zamišljene. Pred strancima nemojte kritizirati svojeg partnera Škorpiona, ni ozbiljno ni u šali! Jer iza njegove prividne nezainteresiranosti i naizgled ravnodušnog stava prema svemu što se događa u obitelji, krije se snažan temperament i osjećajna, ponosita priroda.

No vi sve to morate otkriti i njegovati, pa ćete živjeti u potpunoj harmoniji s divnom ali opasnom i pomalo teškom osobom, koja zna itekako dobro osvojiti srce i dušu onoga za koga smatra da je vrijedan njene dragocjene pažnje. Ove karakterne osobine Škorpion duguje Plutonu, koji mu je podario bogatu ali kompliciranu ličnost.

Kad dijete rođeno u znaku Škorpiona dođe u pubertet, uopće ga neće zanimati što vi o nečemu mislite ili kako postupate. Ako ga i natjerate na nešto, to će biti uz toliko napora da će vam prisjesti. No to su jako senzibilne osobe, pa treba igrati na tu kartu. Pokušajte se suzdržati, ne gubite živce i hladnokrvnost ni u najtežim sukobima.

Uvijek pokušavajte otvoreno razgovarati. Koliko god dijete u početku odbijalo takav način, na kraju će se otvoriti pred iskrenom navalom vaše pažnje i ljubavi. Sjetite se svoje mladosti i onoga što ste voljeli kod svojih roditelja, a što niste, pa se na taj način još više približite djetetu.

100% TAČNO: OVO SU NAJBOLJI LJUBAVNICI PO HOROSKOPU IKADA

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR 2019: SA NOVIM KORAKOM, RADITE NA SEBI I MANITE SE LOŠIH NAVIKA