in

KAKO POSTIĆI DA U PORODICI NEMAŠ SVAĐA: DJEVICI NE POKAZUJ NERVOZU, BLIZANCU UVIJEK ODGOVORI NA PITANJA

Ako je vaš partner/dijete STRIJELAC

Znalci kažu da imate sreću, jer ćete provesti život uz osobu koja je uvijek dobro raspoložena, a uz to se uvijek i u svemu snalazi i prlagođava. Strijelci vole pomagati i drugima pružati zadovoljstvo, ali nemojte to zlorabiti jer ćete u tom slučaju loše proći! Iako je Strijelac obično ljubazan i plemenit, ako ga uvrijedite, makar i u šali, može reagirati grubo, čak i brutalno.

Strijelci imaju jako razvijen ukus i važno im je kako voljena osoba izgleda i kako se odijeva. Nemojte ga odgovarati od njegovih hobija. On voli i kazalište, i koncerte, i izložbe i sve druge kulturne manifestacije.

Strijelac može biti nevjeran, ali najčešće samo u mašti. On je veliki sanjar, ali se voli hvaliti svojim uspjesima. Ukoliko i dođe do nekog “izleta” izvan vaše veze, budite mirni i nemojte reagirati – to će ga brzo proći.

Dijete rođeno u znaku Strijelca ne pravi velike probleme čak ni kada stigne do puberteta. Obično ima manju krizu između 12 i 13 godina, ali to može biti tek povremena nervoza i želja za većom samostalnošću.

Ovo dijete je puno ideala koje ne treba rušiti. Čak i ako priča stvari koje nemaju veze s istinom, ono ne laže! To je samo način na koji ih vidi. Ni slučajno nemojte odati tajnu koje vam je povjerio, nikada vam to ne bi oprostilo. Ako ste slučajno i vi rođeni u istom znaku, tim bolje, razumjet ćete svoje dijete savršeno, jer ovaj znak cijelog života sačuva nešto djetinje u sebi.

100% TAČNO: OVO SU NAJBOLJI LJUBAVNICI PO HOROSKOPU IKADA

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR 2019: SA NOVIM KORAKOM, RADITE NA SEBI I MANITE SE LOŠIH NAVIKA