in

KAKO SVAKI ZNAK ZNA DA JE PRONAŠAO “PRAVU” LJUBAV: BLIZANAC SKIDA MASKE, BIK PRESTAJE SA LJUBOMOROM

Vaga

Znate da ste našli „onu pravu osobu“ kad upoznate nekoga tko ipak ne pada odmah na vašu karizmu i neodoljivu osobnost. Navikli ste raditi šta god želite kad želite, zahvaljujući svom jednostavnom šarmu.

Dakle, kad upoznate nekoga ko vas voli zbog onoga šta vi uistinu jeste, ali vas i upozorava da se nađete na pola puta umjesto da dobijete ono šta želite 24/7, znate da nikada nećete dopustiti da takva osoba ode od vas.

Škorpion

Znate da ste pronašli „onu pravu osobu“ kad se osjećate da možete srušiti zidove koje ste podigli oko sebe. Iako ste nevjerojatno emocionalni i magnetični, također imate tendenciju biti tajnoviti – dopuštate ljudima da vide samo ono šta želite da vide.

Dakle, kada se pojavi osoba koja nije zastrašena vašom snagom i umjesto toga se usuđuje izazvati vas da joj pokažete sva vaša lica, voljet ćete duboko i sretnije nego ikada prije.

Strijelac

Znate da ste pronašli „onu pravu osobu“, kad ispred nje konačno možete biti komplicirani i trodimenzionalni. Težite se usmjeriti prema pozitivnom i sretnom stavu, i to je divno – to ne znači da ste na bilo koji način neiskreni ili lažni. Ali kad postanete poznati po tome što ste sretna, pozitivna osoba, razvija se pritisak kao da uvijek morate ispred svih biti takvi.

Kada se pojavi „prava osoba“, osjećat ćete slobodu da konačno budete ranjivi, ponekad ljutiti i složeni – u osnovi, s pravom osobom, osjetit ćete slobodu biti trodimenzionalni čovjek.

KAKO VARA ON A KAKO ONA: BLIZANCI UVEK IMAJU NEKOGA SA STRANE, BIKOVI LAKOVERNI A OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK SLAMA SRCE

BIK: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA