in

KAKO VOLI KOJI ZNAK: OVAN VENE BEZ LJUBAVI A OVAJ ĆE VAS RAZOČARATI

Jarac

Za osobe rođene u znaku Jarca ljubav je uzajamna razmjena zadovoljstva koja donosi potrebnu sigurnost, mir i zadovoljstvo. I nasuprot općem mišljenju, ljubav im je vrlo važna.

Za njih ljubav predstavlja povezanost i odgovornost, ali i senzualnost i stabilnost. Njihova ozbiljna vanjština može prikriti njihovu nježnu i blagu stranu ličnosti, ali oni u potpunosti razumiju ljubav. Kada se oslobode i otvore prema partneru, obasut će ga s naletima razuzdane strasti i ekstremnom sigurnošću u sebe, što može biti izuzetno očaravajuće.

Planet Saturn kod njih djeluje na izuzetno poštovanje prema kulturi, starosti, uspjehu i postignućima pa ih zato privlače bogati i uspješni. Ipak, bogati po njihovom shvaćanju nisu oni koji su rođeni takvi, već oni koji su vrijedni i to su postali radom i trudom.

Njihova obitelj ima veliki značaj u njihovom životu. Zbog toga, kada vole, prihvaćaju tu osobu kao člana obitelji – rijetko se odlučuju na kombinacije za jednu noć i površna flertovanja.

Osobe u znaku Jarca u ljubavi još uvijek trebaju naučiti kako se opustiti, bezuvjetno se predati i biti nesebični.

Vodenjak

Za osobe rođene u znaku Vodenjaka ljubav je svježina i nešto novo, nesebična i ugodna. Vodenjaci žele ispitati dubine i raspon ljubavi, prije nego što u potpunosti prihvate njezin oblik i postojanje.

Za njih kao humanitarce Zodijaka, ljubav je univerzalna i nesebična. Vodenjaci snažno vjeruju da se može biti nepristran i jednak u svim sferama života.

Vodenjaci uvijek imaju puno prijatelja. Sa svojom privlačnom osobnošću, vizionarskim pristupom i tolerancijom, vrlo rijetko osjete oskudicu u prijateljstvima i obožavateljima. Oni vole nove i moderne pristupe svemu pa i ljubavi.

Za njih je izazov mijenjanje konvencija i tradicije u načinu udvaranja i ljubavi. Zbog toga, mnogi Vodenjaci neće oklijevati da razmotre opcije između više potencijalnih partnera, prije nego što se istinski prepuste ljubavi. Pošto su otvorene prirode, često pomiješaju neformalna prijateljstva s ljubavlju. Zbog toga im se često događa da osjete prazninu, neispunjenost ili zbunjenost u ljubavi.

Osobe u znaku Vodenjaka još uvijek trebaju naučiti u ljubavi da je važno u potpunosti se predati i da sumnjičavosti nije mjesto u ljubavi.

Ribe

Za osobe rođene u znaku Riba ljubav je nesebično osjećanje, čudo koje upotpunjuje, stvara cjelinu i zahtjeva potpuno predavanje. Za njih je ljubav više davanje nego primanje i ima dosta zajedničkog sa kreativnošću i filozofijom. Ali zbog njihove promjenjive prirode i utjecaja vladajuće planete Neptuna, Ribe mogu pokazati sklonost da se kreću – od jednog do drugog, konstantno u potrazi za pravom ljubavlju i dubljim značenjem.

One ipak mogu biti vjerne, čvrsto vezane za svoje ideale, ne zbog toga što ne uspijevaju vidjeti druge izbore i značenja, već što jednostavno znaju da je to ono pravo.

Osobe u znaku Riba u ljubavi još uvijek trebaju naučiti činjenicu da ljubav obuhvaća sve, da je kompletna i da može motivirati osobu da živi i nastavi dalje, da ljubav jeste i može biti najveća motivacija u životu.

KOJOM OSOBINOM TVOJ HOROSKOPSKI ZNAK OSVAJA NJEGOVO SRCE

KOJI SI TIP ŽENE PREMA HOROSKOPU: OVAN SPONTANI TIP, LAV IMA VELIKO SRCE