in

KAKVA TI JE FRIZURA TAKVA SI LJUBAVNICA

Naučnici tvrde da postoji veza između želja i načina na koji tretirate svoju kosu. U kojoj ste grupi?

Konjski rep

Iako mnoge izgledaju kao devojčice, one koje nose repić iznenađujuće su ” vruće ” u krevetu. Držanje kose podalje od očiju pokazuje samopouzdanje, tvrde stručnjaci.

Uvek besprekorno sređena i uredna frizura

Čak i kada ste sami kod kuće, vaša frizura izgleda kao da ste pre pet minuta izašli iz frizerskog salona. To znači da volite red i disciplinu u svim aspektima života. Srećniji ste dok vi vodite igru u krevetu, pa partneru retko dozvoljavate da preuzme inicijativu.

Divlja i puštena kosa

To je znak da se dobro osećate u svojoj koži. Opušteni ste u životu, ljubavi i se*su. Nemate problema s odlaskom u krevet, a i “poslužićete se” kad god vam dođe.

Međutim, u tim pokušajima često veoma greše. Ako je nešto popularno među ženama, poput pućenja za selfi, ili vam je lepo izgledalo na filmu, ne znači da se vašoj jačoj polovini to i dopada.

Evo za kojih 6 stvari žene misle da su cool, a muškarcima su totalno odbojne.

1. Bebeći govor

Govor i gugutanje poput male bebe može da zvuči upravo tako – kao beba. To i nije najpoželjnija osobina koju muškarci traže u budućoj životnoj saputnici.

2. Previše parfema

Kap, dve parfema egzotičnog mirisa otvara čula svakom muškarcu i podstiče uzbuđenje, ali zaista nije potrebno da bilo ko stekne utisak da ste se u njemu okupali i da druga polovina ne može da diše.

3. Pućenje

Da li je potrebno išta komentarisati?! Ne morate sami sebi davati glup izraz lica.

4. Neudobne cipele

Nemojte nositi previsoke štikle koje vam ne prijaju samo da bi izgledali što više zavodljivo. Neudobne cipele onemogućavaju normalan hod, a vi ćete izgledati kao neko ko je prvi put na visokim potpeticama i ko će pasti svakog časa, što nije ni malo zavodljivo.

5. Previše šljokica

Ne pokušavajte da šljaštite kao novogodišnja jelka – šljokice su vrlo lepljive, opadaju i lete na sve strane, a muškarci ne podnose kada se nađu na njihovoj garderobi, licu, rukama, sedištu automobila. Imajte meru!

6. Zvezda

Ne pokušavajte da izgledate kao diva tokom se*sa iz dva razloga. Prvo – određeni pokreti su samo za film i ne prijaju svakom muškarcu. A drugo – ako niste glumica, muškarcu ćete izgledati smešno i čudno.

Budite prirodni!

TRIKOVI VELIKIH ZAVODNICA: NA OVO PADAJU ČAK I ZAUZETI MUŠKARCI

TIPOVI KOJE ZAVLAČE: DESET ZNAKOVA DA ON NEŠTO MULJA