in

KAKVA MU ŽENA TREBA: ŠKORPION TRAŽI ODANU A OVOM ZNAKU TREBA VATRENA

Ovan

Najvažnije je Ovnu da njegova partnerka smatra da je on najbolji, najpametniji i najzgodniji. Ako ona pokuša, na neki način, da se ne slaže sa njim ili da utiče na njegov ego, ona će biti eliminisana. Ovan živi svoj život po svojim pravilima, ako mu neko odgovara – super, ako ne – nema veze. Sa Ovnom će sve biti u redu, sve dok ne treba da pravi kompromise.

Bik

On želi devojku sa kojom se oseća udobno bez obzira šta radi, ili kuda ide, jer Bik voli da uživa u zabavi. On ne voli da išta poremeti njegove planove, tako da ako iznenada odlučite da odete u bioskop i želite da se spremi za nekoliko minuta, zaboravite na to. Sve mora biti planirano, ali u skladu sa njeogvim rasporedom. Ako ne umete da kuvate, ne počinjite vezu sa Bikom.

Blizanci

Blizanci vole da im bude zabavno sve vreme. Možete očekivati da se osećate kao tinejdžerka pored njega. To može biti dobra stvar, ali Blizanci će se ponašati na isti način, čak i kada to postaje ozbiljno. Ako ne želite da beskrajno kucate poruke ili da provedete celu noć na telefonu, izbegavajte ove večne dečake. Vi ne možete da ga naterate da uradi ono što ne želi, jer kako se može manipulisati manipulatorom? Oni mogu da razgovaraju o svemu i ničemu satima.

LUTA OD MUŠKARCA DO MUŠKARCA: ŽENA U OVOM ZNAKU JE NEVIĐENO ŠARMANTNA I ISKRENA ALI NE IDE JOJ U LJUBAVI

ZABORAVLJENI HOROSKOP: SAMO OVAJ HOROSKOP OTKRIVA VAŠE TAJNE I SUDBINU DO NAJSITNIJIH DETALJA