in

KAKVA MU ŽENA TREBA: ŠKORPION TRAŽI ODANU A OVOM ZNAKU TREBA VATRENA

Vaga

Uznemirenost i oklevanje su glavni nedostaci Vage. On će uvek pokušati da pravi kompromise. Nećete biti sigurni u početku da li je zaljubljen ili samo ljubazan. Vaga ne voli samoću, obično se druži sa prijateljima i porodicom, a sa vama, ako ima vremena. Dobra stvar je da on zna kada treba da se izvini. On mrzi argumente i beskrajne diskusije.

Škorpija

Škorpija čovek se teško emotivno vezuje za svakoga i on obično meša se*s sa ljubavlju. Važno je da mu se obezbedi redovna doza zadovoljstva, sve ostalo može da sačeka. Njegova nesigurnost izaziva da bude veoma ljubomoran i posesivan. Ako niste spremne za potpunu posvećenost, ne ulazite u odnos sa Škorpijom, jer će lako otići. Bez kompromisa, nema kajanja.

Strelac

Nedosledan i impulsivan, ovaj veseli znak neće moći da ostane sa tobom dugo ako stalno namećete svoje mišljenje o njemu. On voli njegovu slobodu više nego bilo šta drugo. On ne želi da se promeni, ali očekuje od svog partnera da prati njegov ritam. Ponekad ne zna šta hoće, ali on sigurno zna šta ne želi.

LUTA OD MUŠKARCA DO MUŠKARCA: ŽENA U OVOM ZNAKU JE NEVIĐENO ŠARMANTNA I ISKRENA ALI NE IDE JOJ U LJUBAVI

ZABORAVLJENI HOROSKOP: SAMO OVAJ HOROSKOP OTKRIVA VAŠE TAJNE I SUDBINU DO NAJSITNIJIH DETALJA