in

KAKVA MU ŽENA TREBA: ŠKORPION TRAŽI ODANU A OVOM ZNAKU TREBA VATRENA

Jarac

On može govoriti satima, i čekati danima. To ne ide u njegovu korist, jer vreme prolazi, a on još nije odlučio da li pravi trenutak da priđe devojci. Da vama. Ne postoji inicijativa, tako da se teško odlučuje da li da priđe devojci ili ne. Ako je u vezi, sve mora da bude po pravilima. Devojka mora da prođe sve testove kako bi je upoznao sa svojom porodicom. Ako vam nedostaje strpljenje, zaboravite na muškarve rođene u znaku Jarca.

Vodolija

Neuhvatljiv čovek. Da bi se oženio vama gotovo je nemoguće, tako da ne očekujte mnogo. On želi bogat društveni život, ne obaveze. On ne uzima ozbiljno brak, ili da budemo precizniji, on smatra da je teško razumeti zašto uopšte postoji, i da je to mrtvo slovo na papiru. On će prihvatiti samo ženu koja će biti njegov prijatelj pre svega.

Riba

Muškarac Riba se teško otvara. On mora da se uveri da izabrana devojka može da se uklopi u njegov život, a zatim odlazi u akciju. Važno je da partner ne pokušava da ga kontroliše, jer neće ulagati u takav odnos. On je veliki ljubitelj muzike i filmova, pa ako niste umetnik, ne pokušavajte da pročitate njegove misli. On se ne zaljubljuje lako, potrebno je mnogo truda i strpljenja da se izgradi solidna veza sa njim.

LUTA OD MUŠKARCA DO MUŠKARCA: ŽENA U OVOM ZNAKU JE NEVIĐENO ŠARMANTNA I ISKRENA ALI NE IDE JOJ U LJUBAVI

ZABORAVLJENI HOROSKOP: SAMO OVAJ HOROSKOP OTKRIVA VAŠE TAJNE I SUDBINU DO NAJSITNIJIH DETALJA