in

KAKVA SI U VEZI: BLIZANCIMA SU DUGE VEZE DOSADNE, RIBE STALNO MENJAJU MIŠLJENJE

Ali, ako generalizujemo, evo šta vaš horoskopski znak (položaj Sunca) govori o tome kakva ste partnerka. Vatreni znaci ponekad mogu biti sebični i previše usredsređeni na sebe, dok je vodenim znacima teško da shvate da drugi nemaju istu dubinu osećanja. Zato vodeni znaci treba više da porade na verbalnoj komunikaciji.

Predstavnice zemljanih znakova su stabilne i verne, osobe na koje se partner uvek može osloniti, dok vazdušni znaci ponekad zanemaruju partnera zbog društva i svoju emotivnu stranu u korist racionalne.

Ovan

Ovnovi su strastveni i njima je jako važan fizički (se*sualni) aspekt veze. Oni su po svojoj prirodi pokretači. Veoma lako umeju da pokrenu partnera na akciju, i to sve kako bi ih podržao da bi ispunili njihove ciljeve. Mane su im što su ponekad samovoljni i što vole sve da rade na svoju ruku. Moraju da nauče šta znači kompromis.

Bik

Žene rođene u znaku Bika su verne i na njih se uvek može osloniti. One su odlični planeri. Spustiće svog partnera na zemlju, pomažući mu oko svih praktičnih stvari. Njihova senzualnost ih čini odličnim ljubavnicama, kao i veoma često odličnim kuvaricama. Njihovo carstvo je spavaća soba i kuhinja.

Mane su im što nisu previše fleksibilne i ne vole kada se već dogovoreni planovi menjaju. Moraju da nauče da se više oslanjaju na osećanja, da dopuste da ih kroz život više vodi srce, nego stomak (glava i praktični interesi).

Blizanci

Sa ženama rođenim u ovom vazdušnom znaku nikada vam neće biti dosadno. One su uvek u pokretu. Razigranih moždanih vijuga, sa urođenom sposobnošću da analiziraju stvari iz više uglova, one će svom partneru vrlo lako pomoći oko rešavanja raznih problema.

Ako se i nađe u nekoj zaglavljenoj situaciji, žena Blizanci će ga izvući i pogurati unapred. Treba da nauče da budu prisutne u sadašnjosti i da uživaju u svakom trenutku.

PRAVA LJUBAV TI JE ZAPISANA U ZVEZDAMA: EVO KAKAV TI JE MUŠKARAC SUĐEN PO HOROSKOPU

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI ĆE RADIJE OSTATI SAMI NEGO STUPITI U BRAK