in

KAKVA SI U VEZI: BLIZANCIMA SU DUGE VEZE DOSADNE, RIBE STALNO MENJAJU MIŠLJENJE

Rak

Žene rođene u znaku Raka vole požrtvovanost. Učiniće sve za svog izabranika. Ona je svom partneru sigurna luka i utočište. Niko kao žena Rak ne pokazuje tako svoja osećanja. Njihov partner tačno zna koliko je voljen, cenjen i pažen.

One vole da komuniciraju intuitivno i na nivou osećanja, što ponekad može napraviti problem. Morale bi da nauče da drugi ljudi nisu u istoj meri intuitivni i emotivni.

Lav

Lavice su žene velikog srca, iako su ponekad sebične. One će besramno voleti svog partnera i velikodušno ga obasipati poklonima i pažnjom. One znaju kako da uživaju i svom partneru će pomoći da više uživa i prepušta se zadovoljstvima.

Mane su im što će ponekad zapostavljati partnera, jer su one ipak karijeristkinje ili vole da provode vreme u šopingu i po kozmetičkim salonima. Mogu se ponašati sebično, očekujući da budu tretirane kao kraljice, a ne dajući ništa za uzvarat.

Devica

Žena Devica će učiniti sve kako bi zadovoljila svog partnera. Ona će posvećeno brinuti o njemu i partner će se pored Device osećati zaista posebno. Kao i svi predstavnici zemljanih znakova, one su osobe od poverenja.

Mane su im što mogu biti perfekcionisti i ponekad mogu imati potpuno nerealna očekivanja, kako od sebe, tako i do drugih. Ponekad mogu imati problema sa tim da podele svoje odgovornosti, jer vole da sve drže pod svojom kontrolom.

PRAVA LJUBAV TI JE ZAPISANA U ZVEZDAMA: EVO KAKAV TI JE MUŠKARAC SUĐEN PO HOROSKOPU

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI ĆE RADIJE OSTATI SAMI NEGO STUPITI U BRAK