in

KAKVE NEVALJALE IGRICE VOLE HOROSKOPSKI ZNACI: BIKOVI VOLE ZABRANJENO VOĆE, VODLIJE MASAŽU

Kako zvezde kažu, svaki znak zodijaka ima svoje želje koje se tiču uloga u kojima bi voleli da se nađu dok vode ljubav, a koje ih nenormalno uzbuđuju.

OVAN


Ovaj horoskopski znak voli da vlada, te će posebno uživati u ulogama gde je on dominantan. Njima posebno odgovaraju uloge policajaca, ili nekog drugog autoriteta koji će preuzeti stvar u svoje ruke i kazniti vas ukoliko budete nevaljale.

BIK


Bik je znak koji uživa u predigri. Njega posebno uzbuđuju odnosi u kojima se radi nešto što je zabranjeno i što se ne sme. Zato su za njih uloge poput onih u kojem njegova partnerka ima muža, i odlučuje da ga prevari baš sa njim.
Posebno ih uzbuđuju burme na ruci partnera, jer im ukazuju da diraju nešto što je zabranjeno.

BLIZANCI


Zanimljivo je kako oni uživaju da budu tretirani od strane partnera, koji će im se maksimalno posvetiti. I kao što se medicinska sestra posvećuje svom pacijentu, tako i on želi ima pored sebe u krevetu se*si, mladu i perverznu medicinsku sestru koja će zadovoljiti sve njegove potrebe.

RAK


Rak važi kao izuzetno osećajni znak Zodiaka. Pošto vole da ispunjavaju sve želje partnera, vole i da pomažu ljudima te će njih najviše uzbuditi uloga vatrogasca koji je došao da vas spasi od požara i ponese na neko sigurnije mesto.

LAV


Oni vole da pokažu svoj autoritet i dominaciju, te će ih najviše uzbuditi uloga strogog profesora. Ukoliko niste dobro savladali gradivo, moraćete da se pokorite njegovom autoritetu i radite sve kako on zapoveda.

DEVICA


Device imaju stila i znaju da uživaju u svakom dodiru partnera. Njih posebno uzbuđuju čipka, halteri i se*si donji veš, pa ćete ga, ukoliko se obučete kao se*si učiteljica, sigurno naterati da poludi za vama i ostane u krevetu jako dugo.

VAGA


Vage uživaju u ulogama iz svojih omiljenih filmova. Njihove fantazije se odnose na pretvaranje u svoje glavne junake, zbog kojih tada imaju mnogo više samopouzdanja. Zoro, Betmen ili Supermen… dopustite im da vas spasu i zatim im se dolično zahvalite.

ŠKORPIJA


Škorpije važe za jedan od najperverznijih znakova koji ne voli da gubi vreme. Njih uzbuđuju rukavice, maske i vođenje ljubavi pod njima. Zato će sebe zamisliti na balu pod maskama, gde vas prvi put sreću, i odvode u svoje odaje, bez i jedne jedine reči.

STRELAC


Strelčevi vole da eksperimentišu. I ono što će njih dovesti do ludila jeste neizvesnost. Zato je uloga u kojoj bi oni voleli da se nađu taksista kojem mlada devojka nema kako da plati osim na jedan vrlo kreativan način.

JARAC


Ovaj znak uglavnom sve svoje fantazije zadržava za sebe. Ipak, kada bi mogli da biraju, voleli bi da njihova partnerka bude majka njegovog najboljeg druga, dok bi se osoba rođena u ovom znaku zamišljala kao tinejdžer koji tek treba da izgubi svoju nevinost sa njom.

VODOLIJA


Ovaj znak voli senzualnost. Zato su masaže za njih uvek dobar izbor. Oni vide sebe u ulozi klijenta koji je došao na bezazlenu masažu koja će se pretvoriti u masiranje svih delova njegovog tela.

RIBE


Ribe su izuzetno maštovite i vole da pruže zadovoljstvo svom partneru. A kako i oni uživaju u predigri, sebe bi voleli da vide u ulozi vodoinstalatera koji svoj posao završava sa mladom, samom domaćicom, na kuhinjskom stolu, nakon što je popravio kvar ispod sudopere.

OSOBE ROĐENE U OVOM ZNAKU SU NAJODANIJA BIĆA KOJA ĆETE SRESTI U ŽIVOTU

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. AVGUST 2019: POTISNUTE EMOCIJE KOJE NE VOLIMO DA BUDIMO DANAS NEKAKO NALAZE SVOJ PUT DO POVRŠINE