in

KARAKTERISTIKE ŽENE PO HOROSKOPU: LAVICA GOSPODARICA, RIBA ROMATIČARKA ALI SAMO JE JEDNA JEDINA BROJ 1.

Ribe

Stidljiva žena Ribe celo vreme sanja o ljubavi i to je tačka gde njeni problemi počinju. Svet fantazije u kojem ova dama živi, često je navede da se zaljubi u totalno pogrešnu i neadekvatnu osobu. Sklona je sanjarenju da će se svaki muškarac sa kojim započne romansu, pretvoriti u princa odmah pri prvom poljupcu; i da će je odvesti iz ovog “običnog” života svakodnevnice. Pošto većina muškaraca nije sposobna za takve akcije, ona je često razočarana i nesrećna, i posle kratkog vremena neodlučnosti, teži da “otpliva” u drugom pravcu…

Ako je partner neprestalno uzdiže i drži ko malo vode na dlanu, ona će mu dati osećaj da je on jedina osoba na ovom svetu sposobna da uradi nesto vredno pažnje, ali zauzvrat on mora non – stop ulagati svu svoju snagu da je usreći. Ona će biti verna fizički, ali ne i psihički – njene fantazije su deo njenog realiteta isto toliko, koliko i njen realni partner, i samo ako poseduje i jedno i drugo biće pravo srećna.

Njen partner ne mora biti ni bogat ni uspešan – ona će jednostavno zamišljati da on to jeste (problemi nastaju ako se tako i ponaša). Ona se, za razliku od stabilnog i intelektualnog tipa žene Ribe, oblači ženstveno i elegantno, što je deo njene “Rafinesse.” Retko je upadljivo istaknuta, ali uživa da bude obožavana od suprotnog pola.

Ova žena ume da bude fantastična glumica s namerom da privuče ljude na njenu stranu. Nijedna druga žena ne ume da plače tako srceparajuće i nijedna ne ume da odglumi toliku nevinost kao ona. U kućnim poslovima ne voli da bude ostavljena sama, ona računa na partnerovu pomoć čak i kada se radi o promeni pelena… Oba tipa žene Ribe znaju biti veoma iskreni, ali su isto tako veoma spretni u izvrtanju istine. Imaju dobro srce i znaju biti veoma brižne i naklonjene majke.

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. DECEMBAR 2019: VAŽNO JE DA UGODITE SVOJIM TRENUTNIM ŽELJAMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 01. JANUAR 2020: SREĆNA VAM NOVA GODINA