in

KARAKTERISTIKE ŽENE PO HOROSKOPU: LAVICA GOSPODARICA, RIBA ROMATIČARKA ALI SAMO JE JEDNA JEDINA BROJ 1.

Rak

Sve što oseća, oseća bar duplo intenzivnije od vas. Uz nju ćete najzad spoznati što to znači imati pored sebe pravo žensko. Umeće u vama da pokrene lavinu emocija, tako da vam više neće biti potebni kanali za kreativno izražavanje. Sa njom imate sve… od komedije, preko vodvilja, do drame. Ne morate čak ni da idete u pozorište – imaćete ga u kući.

A tek kuća? Živećete u oazi iz hiljadu i jedne noći, okruženi najukusnijim jelima, koja će čekati aranžirana “samo za vas” kad se vraćate umorni sa posla. Pa kako ne bi ste hrlili takvoj ženi? Deca su joj svetinja, najvažnija stvar u životu. Teško onom ko pokuša da im učini nešto nažao! Sve što od vas očekuje je da je mazite i pazite… zar ne shvatate koliko ste srećni?

Ona je zagonetna, privlačna, nedokučiva poput njenog zaštitnika Meseca. Spada medju najopasnije zavodnice Zodijaka. Maštovita, fascinantna i nepredvidiva, daje sve od sebe onog trenutka kada je sigurna u ljubav partnera. Ponekad detinjasta, luckasta, ponekad preozbiljna i melanholična, te uspeva da u samo jednom trenutku iskaže mnogo različitih emocija.

Strastvena ali previše stidljiva da učini prvi korak jer se plaši da izadje iz svoje ljušture. Muškarac mora da je ohrabri na najsuptilniji način dok se njena erotska mašta ne oslobodi inhibicija. Jedan pogrešan gest i ona će se povući u sebe. Ako joj on nadje “žicu” ona postaje čudesna ljubavnica koja zna da opčini muškarca koga voli. Užitak koji oseća kada joj popuste kočnice oduševiće svakog muškarca.

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. DECEMBAR 2019: VAŽNO JE DA UGODITE SVOJIM TRENUTNIM ŽELJAMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 01. JANUAR 2020: SREĆNA VAM NOVA GODINA